Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА продукти при хрема и запушен нос
  Поръчай сега
 • До 40% ОТСТЪПКА на хранителни добавки ERBOZETA
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • До 20% ОТСТЪПКА на козметични промоционални комплекти
  Поръчай сега
 • ЕРОТОН 50 МГ Х 4

  • ЕРОТОН 50 МГ Х 4 15,80 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Листовка: информация за потребителя

  EROTON 25 mg film-coated tablets
  ЕРОТОН 25 mg филмирани таблетки

  EROTON 50 mg film-coated tablets
  ЕРОТОН 50 mg филмирани таблетки

  EROTON 100 mg film-coated tablets
  ЕРОТОН 100 mg филмирани таблетки

  силденафил цитрат (sildenafil citrate)

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство,
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.

  Какво съдържа тази листовка:
  1. Какво представлява Еротон и за какво се използва?
  2. Какво трябва да знаете, преди да използвате Еротон?
  3. Как да използвате Еротон?
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Еротон?
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. Какво представлява Еротон и за какво се използва?
  Еротон съдържа активното вещество силденафил, което принадлежи към група лекарства, наречени инхибитори на фосфодиестераза тип 5 (ФДЕ5), Действието на Еротон се състои в подпомагане на разширяването на кръвоносните съдове на пениса, което улеснява кръвонапълването му при сексуална възбуда. Еротон ще Ви помогне само да получите ерекция, ако сте сексуално стимулиран.
  Еротон е лечение за възрастни мъже с еректилна дисфункция, наричана понякога импотентност. Това означава, че мъжът не може да получи или да задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуалния акт.

  2. Какво трябва да знаете, преди да използвате Еротон?
  Не приемайте Еротон:
  - Ако сте алергични към силденафил или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6).
  - Ако вземате лекарства, наречени нитрати, тъй като комбинацията може да предизвика спадане на Вашето кръвно налягане. Кажете на Вашия лекар, ако приемате някое от тези лекарства, които често се дават за облекчаване на стенокардия (или „болка в гърдите), Ако не сте сигурни, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  - Ако използвате някое от лекарствата, известни като донори на азотен оксид, като амилнитрит („попърс"), тъй като комбинацията може също да доведе до опасно спадане на Вашето кръвно налягане.
  - Ако имате тежък сърдечен или чернодробен проблем.
  - Ако наскоро сте преживели инсулт или сърдечна криза, или ако имате ниско кръвно налягане.
  - Ако имате някои редки наследствени очни заболявания (като например пигментозен ретинит).
  - Ако някога сте имали загуба на зрението поради неартерийна предна исхемична оптична невропатия (НАИОН).

  Предупреждения и предпазни мерки
  Говорете с Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра преди да приемете Еротон:
  Ако имате сърповидно-клетъчна анемия (аномалия на червените кръвни клетки), левкемия (рак на кръвните клетки), мултиплен миелом (рак на костния мозък).
  Ако имате деформация на пениса или болест на Пейрони.
  Ако имате проблеми със сърцето. Вашият лекар трябва да провери внимателно дали сърцето Ви може да понесе допълнително натоварване, като извършване на полов акт.
  Ако в момента имате стомашна язва или проблеми със съсирването на кръвта (като например хемофилия).
  Ако внезапно зрението Ви намалее или изгубите зрение, спрете приема на Еротон и незабавно се свържете с Вашия лекар.
  Еротон не трябва да се употребява едновременно с други видове перорално или локално лечение за еректилна дисфункция,
  Не трябва да приемате Еротон, ако нямате еректилна дисфункция. Не трябва да приемате Еротон, ако сте жена.
  Специални предупреждения при пациенти с бъбречни или чернодробни проблеми Трябва да съобщите на Вашия лекар, ако имате бъбречни или чернодробни проблеми. Вашият лекар може да реши да Ви предпише по-ниска доза.

  Деца и юноши
  Еротон не трябва да се прилага при лица под 18-годишна възраст. Други лекарства и Еротон
  Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро се приемали или е възможно да приемате други лекарства.
  Таблетките Еротон могат да взаимодействат с някои лекарства, особено тези, които се използват за лечение на гръдна болка. В случай на спешност трябва да съобщите на Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра, че сте приели Еротон и кога сте го приели. Не приемайте Еротон с други лекарства, освен ако Вашият лекар не Ви е разрешил.
  Не трябва да приемате Еротон, ако вземате лекарства, наречени нитрати, тъй като комбинацията на тези продукти може да доведе до опасно спадане на Вашето кръвно налягане.
  Винаги казвайте на Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра, ако приемате някое от тези лекарства, които често се дават за облекчаване на стенокардия (или „болка в гърдите").
  Не трябва да приемате Еротон, ако използвате лекарствата, известни, като донори на азотен оксид като амилнитрит („попърс"), тъй като комбинацията може също да доведе до опасно спадане на Вашето кръвно налягане.
  Ако вземате лекарства, известни като протеазни инхибитори, каквито се използват за лечение на СПИН, Вашият лекар вероятно ще Ви предпише като начало най-ниската доза (25 mg) Еротон.
  Някои пациенти, които са на терапия с алфа-блокер за лечение на високо кръвно налягане или увеличение на простатата, може да усетят виене на свят или прималяване, което може да е причинено от понижаване на кръвното налягане при сядане или бързо изправяне. Някои пациенти са усетили тези симптоми, когато са приемали Еротон с алфа-блокери. Това е най-вероятно да се прояви през първите 4 часа след приема на Еротон. Трябва да сте на редовна дневна доза с алфа-блокер преди да приемете Еротон, за да се намали вероятността за поява на тези симптоми. Вашият лекар може да Ви назначи по-ниска начална доза (25 mg) Еротон.

  Еротон с храна, напитки и алкохол
  Еротон може да се приема със или без храна. Все пак може да забележите, че Еротон започва да действа по-бавно, ако го приемате с тежка храна.
  Пиенето на алкохол може временно да наруши Вашата способност да постигнете ерекция. За да постигнете максимална полза от Вашето лекарство, съветваме Ви да не пиете прекалено големи количества алкохол преди прием на Еротон.

  Бременност, кърмене и фертилитет
  Еротон не е показан за употреба при жени.

  Шофиране и работа с машини
  Еротон може да предизвика виене на свят и да окаже влияние върху зрението. Трябва да познавате индивидуалната си реакция към Еротон преди да шофирате или работите с машини.

  Еротон съдържа лактоза монохидрат
  Свържете се с Вашия лекар преди да вземете Еротон, ако той Ви е казвал или Вие знаете, че имате непоносимост към някои захари, като например лактоза.

  3. Как да приемате Еротон?
  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашия лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Препоръчваната начална доза е 50 mg.
  Не трябва да приемате Еротон повече от един път дневно.
  Не приемайте Еротон филмирани таблетки в комбинация с диспергиращи се в устата таблетки, съдържащи силденафил. Еротон трябва да се взема около един час преди планирания сексуален контакт. Изпийте таблетката цяла с чаша вода.
  Ако имате усещане, че ефектът на Еротон е прекалено силен или прекалено слаб, споделете това с Вашия лекар или фармацевт. Еротон ще Ви помогне само да получите ерекция при сексуална стимулация. В се появява ефектът на Еротон, е различно при отделни индивиди, но обикновено е между половин и един час. Може да установите, че ако приемете Еротон по време на обилно хранене, ефектът може да настъпи по-бавно.
  Ако Еротон не Ви помага да получите ерекция или ако ерекцията Ви не продължава достатъчно дълго, за да осъществите сексуален контакт, трябва да съобщите това на Вашия лекар.

  Ако сте приели повече от необходимата доза Еротон:
  Може да се повиши честотата на нежеланите лекарствени реакции и тяхната тежест. Дози над 100 mg не увеличават ефикасността.
  Не трябва да приемате повече таблетки, отколкото Вашият лекар Ви е казал да приемате.
  Свържете се с Вашия лекар, ако приемете повече таблетки, отколкото трябва.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на това лекарство, моля попитайте Вашия лекар, фармацевт или медицинска сестра.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава. Нежеланите реакции, съобщени във връзка с употребата на Еротон обикновено са леки до умерени и краткотрайни.
  Ако получите някои от следните сериозни нежелани реакции, спрете приема на Еротон и веднага потърсете медицинска помощ
  • Алергична реакция (тя настъпва рядко)

  Симптомите включват внезапно хриптене, затруднено дишане или замайване, подуване на клепачите, лицето, устните и гърлото.
  • Болки в гърдите (те настъпват нечесто)
  Ако имате болки в гърдите по време на или след сношение:
  - Заемете полуседнало положение и се опитайте да се отпуснете.
  - Не използвайте нитрати, за да повлияете болката в гърдите.
  • Удължени и понякога болезнени ерекции (с неизвестна честота)

  Ако имате ерекция, която продължава повече от 4 часа, трябва да се свържете незабавно с лекар.
  • Внезапно намаление или загуба на зрение (с неизвестна честота)
  • Сериозни кожни реакции (с неизвестна честота)

  Симптомите може да включват тежко обелване и подуване на кожата, мехури в устата, половите органи и около очите, треска.
  • Гърчове или припадъци (с неизвестна честота) Други нежелани реакции:

  Много чести (може да засегнат повече от 1 на 10 пациенти): главоболие.
  Чести (може да засегнат до 1 на 10 пациенти): зачервяване на лицето, нарушено храносмилане, зрителни промени (включително промени в различаването на цветовете, чувствителност към светлина, замъглено виждане или намалена зрителна острота), запушване на носа и замайване.
  Нечести (може да засегнат до 1 на 100 пациенти): повръщане, кожен обрив, кървене зад окото, очно дразнене, кървясали/зачервени очи, болка в очите, двойно виждане, необичайно усещане в окото, сълзене, силно сърцебиене, ускорено сърцебиене, болка в мускулите, сънливост, намалено усещане при допир, световъртеж, звънене в ушите, гадене, сухота в устата, кървене от пениса, наличие на кръв в семенната течност и/или в урината, болка в гърдите и усещане за умора.

  Редки (може да засегнат до 1 на 1 000 пациенти): високо кръвно налягане, ниско кръвно налягане, припадък, инсулт, сърдечен пристъп, неритмична сърдечна дейност, кървене от носа и внезапно намаление или загуба на слуха,

  С неизвестна честота (от наличните данни не може да бъде направена оценка): Допълнителни нежелани реакции, съобщени след пускането на продукта на пазара: Нестабилна стенокардия (сърдечно заболяване), внезапна смърт, временно намаление на кръвоснабдяването към някои части на мозъка. Повечето, но не всички, от мъжете, които са получили описаните нежелани реакции, са имали сърдечни проблеми преди използване на лекарството. Не е възможно да се определи дали тези инциденти са били
  Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5. Как да съхранявате Еротон?
  Да се съхранява на място недостъпно за деца. При температура под 30°С!
  Не използвайте това лекарство след изтичане срока на годност отбелязан върху опаковката. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Не изхвърляйте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация
  Какво съдържа Еротон?
  Активното вещество е силденафил. Бдна филмирана таблетка съдържа 25 mg, 50 mg или 100 mg силденафил, под формата на силденафил цитрат sildenafil citrate!.
  Другите съставки са: лактоза монохидрат; целулоза, микрокристална; повидон К-30, кроскармелоза натрий; магнезиев стеарат; хипромелоза; титанов диоксид (Е171), макрогол 6000; индиго кармин алуминиев лак (Е132).

  Как изглежда Еротон и какво съдържа опаковката?
  Описание:
  Филмираните таблетки от 25 mg са сини, елипсовидни, двойно изпъкнали, с маркировка "SL25" от едната страна.
  Филмираните таблетки от 50 mg са сини, елипсовидни, двойно изпъкнали, с маркировка "SL50" от едната страна.
  Филмираните таблетки от 100 mg са сини, елипсовидни, двойно изпъкнали, с маркировка "SL100" от едната страна.

  Съдържание на опаковката:
  Еротон 25 mg филмирани таблетки по 1 брой и по 4 броя в блистер от PVC/PVDC/A1 фолио. По 1 блистер в опаковка.
  Еротон 50 mg филмирани таблетки по 1 брой и по 4 броя в блистер от PVC/PVDC/A1 фолио. По 1 блистер в опаковка.
  Еротон 100 mg филмирани таблетки по 1 брой и по 4 броя в блистер от PVC/PVDC/A1 фолио. По 1 блистер в опаковка.

  Притежател на разрешението за употреба
  Actavis Group PTC ehf. Reykjavikurvegi 76-78 220 Hafnarfjordur Исландия

  Производители: Actavis Ltd.
  BLB 016 Bulebel Industrial Estate,
  Zejtun ZTN 3000
  Малта
  Actavis ehf. Reykjavikurvegur 78 IS-220 Hafnarfor6ur Исландия

  Описание на ЕРОТОН 50 МГ Х 4

  ЕРОТОН / EROTON табл. показания:

  Действието на Еротон  се състои в подпомагане на разширяване на кръвоносните съдове  на пениса, което улеснява кръвонапълването мъж  при сексуална възбуда. Еротон ще Ви помогне само да получите ерекция, ако сте сексуално стимулиран. Не  трябва да употребявате Еротон, ако нямате еректилна дисфункция. Не трябва да приемате Еротон, ако сте жена.  Еротон е за лечение на мъж с еректилна дисфункция, наричана понякога импотентност. Тя означава, че мъжът не  може да получи или да задържи стабилна ерекция на пениса, необходима за сексуалния акт.

  ЕРОТОН / EROTON табл. приложение:

  Винаги приемайте Еротон точно както е посочено в тази листовка. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт!
  Обичайната доза е 50 mg. В зависимост от ефекта дозата може да бъде повишена до 100мг или намалена до 25мг.
  Еротон трябва да се взема около един час преди сексуална активност. Изпийте таблетката цяла с малко вода. Ако имате усещане, че ефектът на Еротон е прекалено силен или прекалено слаб споделете това с Вашия лекар или фармацевт.
  Еротон само ще Ви помогне да получите ерекция при сексуална стимулация. Времето, за което се появява ефектът на Еротон, е различно при отделни индивиди, но обикновено е между един и половин час. Ако приемате Еротон по врем на обилно хранене, ефектът може да настъпи по-бавно.
  Приемането на алкохол може временно да наруши способността за получаване на ерекция. За да получите максимален ефект от лекарството, трябва да избягвате приема на големи количества алкохол преди да приемете Еротон.
  Ако Еротон не Ви помага да получите ерекция или ако ерекцията Ви не продължава достатъчно дълго, за да осъществите сексуален контакт, трябва да съобщите това на Вашия лекар.

  Не трябва да използвате Еротон повече от веднъж дневно!

  ЕРОТОН / EROTON табл. състав:

  Активно вещество е силденафил. Една филм таблетка съдържа 50 mg силденафил, под формата на силденафил цитрат /sildenafil citrate/.

  Другите съставки са: лактоза монохидрат; целулоза, микрокристална; повидон К-30; кроскармелоза натрий; магнезиев стеарат; хипромелоза; титанов диоксид (Е171); макрогол 6000; индиго кармин алуминиев лак (Е132).

  ЕРОТОН 50 МГ Х 4 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 15,80 лв.
  ЕРОТОН 50 МГ Х 4 се произвежда от Actavis group и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 1,58 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа