Сайтът използва бисквитки.

 • До - 50 % на продукти при хрема и запушен нос
  Поръчай сега
 • -20% на козметика BIODERMA
  Поръчай сега
 • -25% на козметика BETTINA BARTY
  Поръчай сега
 • -25% нa козметика за суха и атопична кожа DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • КЛИМЕН ТАБЛ Х 21

  • КЛИМЕН ТАБЛ Х 21 14,44 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ
  КЛИМЕН
  2 mg/1 mg обвити таблетки
  естрадиолов валерат / ципротеронов ацетат
  CLIMEN 2 mg/1 mg coated tablets Estradiol valerate/Cyproterone acetate
  Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им
  навреди, независимо от това, че техните симптоми са същите като Вашите.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други,
  неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.
  В тази листовка:
  1. Какво представлява Климен и за какво се използва
  2. Преди да приемете Климен
  3. Как да приемате Климен
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Климен
  6. Допълнителна информация

  1. КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА КЛИМЕН И ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА
  Климен осигурява хормоно-заместителна терапия (ХЗТ) при климактерични оплаквания, признаци на дегеративни промени на кожата, пикочния мехур и половите органи, депресивни промени в настроението през климактериума, симптоми на недостатъчност след спиране на месечното кървене. Използва се също и за лечение на оплаквания, които се дължат на значително намалена активност на половите органи (хипогонадизъм), след отстраняване на яйчниците или когато яйчниците не работят (първична оварилана недостатъчност). Освен това се използва за предотвратяване на костната болест остеопороза в по-напреднала възраст, така наречената постменопаузална остеопороза.
  Климен се използва при жени с нарушения в менструалния цикъл (първична или вторична аменорея) или в случаи, при които липсва менструация, което не е резултат от бременност, кърмене или органични причини.
  Климен съдържа двата вида хормони, които изчезват по време на "промяната в живота" - естрадиол и прогестерон. Климен замества тези два хормона. Въпреки че тази промяна в живота е естествена, тя често води до обезпокояващи симптоми, които се свързват с постепенната загуба на хормони, произвеждани от яйчниците. В допълнение, при някои жени загубата на хормони може да доведе до загуба на костна маса в по-късен етап от живота (постменопаузална остеопороза).
  Съдържащият се в Климен естрадиол предпазва и облекчава симптомите, като горещи вълни, изпотяване, смущения в съня, нервност, раздразнителност, замайване, главоболие, както и неволно изпускане на урина, сухота и парене във влагалището. С добавянето на прогестерон ( ацетат) и свободен от прием на таблетки 7-дневен интервал се получава менструален цикъл при жени със запазена матка. Следователно Климен може да се използва и при жени с нарушения в
  менструалния цикъл или в случаи, при които при изключени бременност и органични причини
  липсва менструация. Вероятно е Климен да предизвика регулярно месечно кървене, дори ако вече сте в менопауза.
  При млади жени Климен помага да се установи менструален цикъл при липса на първо менструално кървене (първична аменорея) или когато месечните цикли са преустановени (вторична аменорея) при изключени бременност, кърмене или органична причина.
  Някои жени са с по-голям риск от развитие на остеопороза в по-късен етап от живота. Доказано е, че продължителното лечение води до намаляване на риска от костни фрактури. Възможно е да Ви предпишат Климен за профилактика на остеопороза. Вашият лекар ще Ви посъветва за понататъшното лечение.
  Рискът от развитие на рак на дебелото черво при менопауза (след последното кървене) може да намалее.

  2. ПРЕДИ ДА ПРИЕМЕТЕ КЛИМЕН
  Вашият лекар ще извърши гинекологичен преглед, преглед на гърдите и на кръвното налягане, както и други подходящи изследвания. Ако Ви е известно, че имате някакво заболяване на черния дроб, Вашият лекар ще осигури редовно проследяване на Вашата чернодробна функция.
  Ако все още съществува възможност да забременеете, малко вероятно е Климен да промени това. Ако вземате контрацептивни мерки, различни от пероралните (или други хормонални) контрацептиви, когато започнете с Климен, продължете да го правите, докато Вашият лекар Ви каже, че вече не се нуждаете от контрацептивна защита. Ако сте приемали перорални (или други хормонални) контрацептиви, трябва да преминете на алтернативна (не-хормонална) форма на контрацепция, преди да започнете Климен. От друга страна, ако Вашият лекар Ви е посъветвал, че вече няма нужда да използвате никакви контрацептиви, не е нужно да правите това по време на приема на Климен.
  Не приемайте Климен
  Не приемайте Климен, в случай че имате или някога сте имали някое от изброените по-долу състояния. Ако някое от тези състояния се отнася за Вас, уведомете Вашия лекар и той ще Ви посъветва какво да правите.
  ако сте алергична (свръхчувствителна) към естрадиолов валерат, ципротеронов ацетат или към
  някоя от останалите съставки на Климен;
  ако сте бременна или кърмите;
  ако имате недиагностицирано вагинално кървене;
  ако имате рак на гърдата или има съмнения за такъв;
  ако имате или има съмнения за други злокачествени заболявания, влияещи се от полови хормони;
  ако имате или сте имали тумор на черния дроб (доброкачествен или злокачествен);
  ако имате тежко заболяване на черния дроб;
  ако сте имали наскоро сърдечен пристъп и/или инсулт;
  ако имате или сте имали някога тромбоза (образуването на кръвен съсирек) в кръвоносните съдове на краката (дълбока венозна тромбоза) или на белите дробове (белодробна емболия); ако имате повишен риск от венозна или артериална тромбоза (кръвен съсирек); ако имате неколкократно завишени стойности на триглицериди (вид кръвни липиди);
  Ако някое от тези състояния се появи за пръв път, докато използвате Климен веднага прекратете приема и се консултирайте с Вашия лекар.
  Климен, веднага^пе^атШЯл?^
  Обърнете специално внимание при употребата на Климен
  Преди да започнете приема на Климен
  Вашият лекар ще обсъди с Вас ползата и риска от приема на Климен. Той/тя ще провери, например, дали имате повишен риск от развитие на тромбоза поради комбинация от рискови фактори или може би един много сериозен рисков фактор. В случай на комбинация от фактори, рискът може да е по-голям от добавянето на само два индивидулани риска. Ако рискът е прекалено висок, Вашият лекар няма да Ви предпише лечение с ХЗТ.
  Две обширни клинични проучвания с конюгирани конски естрогени (СЕЕ) и медроксипрогестеронов ацетат (МРА) - хормони за хормоно-заместителна терапия (ХЗТ), показват че рискът от стенокардия (миокарден инфаркт) може да бъде леко увеличен през първата година на употреба. Този риск не е наблюдаван в обширно клинично проучване с СЕЕ самостоятелно. В две обширни клинични проучвания с тези хормони, рискът от инсулт е бил увеличен 30-40%.
  Въпреки че няма такива данни за Климен, той не трябва да се използва за профилактика на сърдечно-съдови заболявания и/н ли инсулт.
  Внимателно медицинско наблюдение (включително периодично измерване нивата на пролактин) е необходимо, ако пациентът страда от аденом на предния дял на хипофизната жлеза.
  Ако ХЗТ се използва в присъствието на някое от състоянията, изброени по-долу, може да се наложи да бъдете под непосредствено наблюдение. Вашият лекар ще Ви обясни всичко. Затова, ако някое от тези състояния се отнася до Вас, уведомете Вашия лекар преди да започнете приема на Климен, ако:
  • имате повишен риск от тромбоза (образуване на кръвен съсирек) във Вашите вени. Рискът се увеличава с възрастта и също така може да бъде по-висок:
  - ако Вие или някой от близките в семейството Ви имате или някога сте имали тромбоза във вените на краката или белите дробове;
  - ако имате наднормено тегло;
  - ако имате варикозни вени;
  - ако вече сте на терапия с Климен, предупредете лекаря си преди всяка планирана хоспитализация или хирургична намеса. Това се налага, тъй като риска от възникване на дълбока венозна тромбоза може да бъде временно повишен в резултат на операции, тежки наранявания и обездвижване.
  • имате маточни миоми;
  • имате или някога сте имали ендометриоза (наличие на тъкан от матката на нетипични места от тялото);
  • имате жлъчно или чернодробно заболяване;
  • имате анамнеза за жълтеница по време на предишна бременност или предишна употреба на полови хормони;
  • страдате от диабет;
  • имате повишени нива на триглицериди (специален вид кръвни липиди);
  • имате високо кръвно налягане;
  • имате или сте имали хлоазма (жълто-кафяви пигментни петна по кожата). В такива случаи избягвайте прекаленото излагане на слънце или на ултравиолетови лъчи.
  • страдате от епилепсия;
  • имате възли или болезненост на гърдите (доброкачествено заболяване на гърдата);
  • страдате от астма;
  страдате от мигрена;
  имате наследствено заболяване, наречено порфирия;
  страдате от наследствена глухота (отосклероза);
  страдате от системен лупус еритематозус (СЛЕ, хронично възпалително заболяване) имате или сте имали хорея минор (заболяване съпроводено с необичайни движения)
  • страдате от епизоди на подуване на части от тялото като ръцете, краката, лицето, дихателните пътища, причинени от дефект на гена, който контролира кръвния протеин, наречен С1-инхибитор (наследствен ангиоедем). Хормонът естрадиол в Климен може да предизвика или обостри симптомите на наследствен ангиоедем.
  • Вие сте на 65 или повече години, когато започвате ХЗТ. Причината е, че има ограничени данни от клинични проучвания, че хормонално лечение може да увеличи риска от значителна загуба на интелектуални способности като капацитета на паметта (деменция).
  ХЗТ и рак
  • Рак на ендометриума
  Рискът от рак на лигавицата на матката (рак на ендометриума) нараства, когато естрогените се прилагат самостоятелно, за продължителен период от време. Прогестеронът, използван в Климен, намалява този риск.
  Моля, уведомете Вашия лекар, ако често страдате от нарушения на цикъла или имате продължително кървене по време на лечение с Климен.
  • Рак на гърдата
  Според някои проведени проучвания, рак на гърдата се открива малко по-често при жени на хормоно-заместителна терапия (ХЗТ) в продължение на няколко години. Този риск нараства с продължителността на терапията. Той може да е по-нисък или вероятно неутрален при продукти, съдържащи само естроген. Когато пациентката спре приема на ХЗТ, увеличеният риск изчезва за няколко години.
  Подобно нарастване на диагностицирания рак на гърдата се наблюдава, например, при забавяне на естествената менопауза, прием на алкохол или затлъстяване.
  ХЗТ може да промени вида на мамографските изображения (увеличава плътността на мамографските изображения). В някои случаи това може да усложни мамографското откриване на рак на гърдата. Поради това, Вашият лекар също така може да избере други скринингови техники за откриване на рак на гърдата.
  • Тумори на черния дроб
  По време или след употреба на хормони, като съдържащите се в Климен, рядко могат да се появят доброкачествени и още по-рядко - злокачествени чернодробни тумори. В изолирани случаи от такива тумори се появява животозастрашаващо кървене в коремната кухина. Въпреки че такива събития са изключително малко вероятни, трябва незабавно да информирате лекаря си, ако имате необичайни болки в горната коремна област, които не преминават за кратко време.
  Причини за незабавно прекратяване приема на Климен
  Трябва незабавно да прекратите лечението и да се консултирате с Вашия лекар във всеки от следните случаи:
  първи пристъп на мигрена (типично пулсиращо главоболие и гадене, предшествано от нарушения в зрението);
  влошаване на предшестваща мигрена или всяко необичайно често или силно главоболие; внезапни нарушения на зрението или слуха;
  възпаление на вените (флебит).
  В случай, че получите кръвен съсирек или имате подозрение за това, докато приемате Климен незабавно прекратете приема и се свържете с Вашия лекар. Предупредителните белези са
  кръвохрачене;
  необичайни болки и подуване на ръцете и краката;
  внезапен задух;
  припадък.
  Приема на Климен трябва да се прекрати незабавно и в случай, че забременеете или имате жълтеница.
  Допълнителна информация за специални групи пациенти:
  Деца и юноши
  Климен не е показан за приложение при деца и юноши. Пациенти в старческа възраст
  Няма данни, предполагащи коригиране на дозата при възрастни пациенти. Информирайте Вашия лекар, ако сте на 65 години или по-възрастни (вижте „Обърнете специално внимание при употребата на Климен").
  Пациенти с чернодробни увреждания
  Не са провеждани специфични проучвания с Климен при пациенти с увредена чернодробна функция. Климен е противопоказан при жени с тежки чернодробни заболявания (вижте „Не приемайте Климен").
  Пациенти с бъбречни увреждания
  Не са провеждани специфични проучвания с Климен при пациенти с увредена бъбречна функция. Наличните данни не предполагат промяна в дозировката при тази група пациенти.
  Прием на други лекарства
  Не трябва да се използват перорални контрацептиви. В случай, че се налага контрацепция, консултирайте се с Вашия лекар.
  Някои лекарства може да нарушат ефекта на хормоно-заместителната терапия (ХЗТ). Тук спадат лекарства за лечение на епилепсия (хидантоини, барбитурати, примидон, карбамазепин) и туберкулоза (рифампицин), както и антибиотици (пеницилини и тетрациклини). Винаги съобщавайте на лекаря, предписващ ХЗТ за всяко друго лекарство, което вече използвате. Също така информирайте и всеки друг лекар или зъболекар, предписващ друго лекарство (или фармацевта, който го отпуска), че приемате Климен.
  В случай, че сте диабетичка, Вашият лекар може да промени дозата на антидиабетните лекарства.
  Ако имате съмнение за някое лекарство, което приемате, консултирайте се с Вашия лекар.
  ХЗТ може да повлияе и някои лабораторни тестове. Винаги информирайте лекаря и лабораторния персонал, че използвате хормоно-заместителна терапия.
  Прием на Климен с храни и напитки
  Злоупотребата с алкохол по време на хормоно-заместителната терапия има ефект върху лечението. Вашият лекар ще Ви консултира.
  Бременност
  Обширни епидемиологични проучвания със стероидни хормони не показват нито повишен риск от вродени дефекти при деца, родени от жени, които използват такива хормони преди бременността, нито тератогенен ефект, когато са били взети по невнимание по време на ранната бременност.
  Кърмене
  Малки количества от половите хормони могат да се екскретират в кърмата. ХЗТ не е показана по време на кърмене.
  Шофиране и работа с машини
  Не се наблюдават ефекти.
  Важна информация относно някои от съставките на Климен
  Това лекарство съдържа лактоза монохидрат и захароза.
  Ако Вашият лекар Ви е казал, че имате непоносимост към някои захари, посъветвайте се с него, преди да вземете този продукт.

  3. КАК ДА ПРИЕМАТЕ КЛИМЕН
  Винаги приемайте Климен точно както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурна в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  В случай, че още имате менструация, трябва да започнете Климен таблетки на 5-ия ден от началото на цикъла. Във всички други случаи Вашият лекар може да Ви посъветва да започнете веднага.
  В първите 11 дни се приема по една бяла таблетка, последвана от една розова таблетка в останалите ] 0 дни. Всяка опаковка покрива 21 дена на лечение, след които следва пауза от 7 дни без прием на таблетки.
  Не е от голямо значение времето от деня, в което приемате таблетката, но веднъж избрано, спазвайте го всеки ден. Таблетката трябва да се преглъща цяла с малко течност.
  Кървене обикновено се появява по време на свободния от прием на таблетки 7-дневен интервал, няколко дни след приема на последната таблетка.
  Следващата опаковка Климен се започва след пауза от 7 дни. Това означава, че ще започвате нова опаковка в същия ден от седмицата, както и предишната опаковка.
  Моля, съблюдавайте горните инструкции, в противен случай няма да имате цялостен терапевтичен ефект при употребата на Климен!
  Ако сте приели повече от необходимата доза Климен
  Няма информация за болестотворни ефекти при предозиране. Предозирането може да предизвика гадене, повръщане, ациклично кървене. Не се налага специфично лечение, но се консултирайте с лекар, ако това Ви тревожи.
  Ако сте закъснели с по-малко от 24 часа, вземете таблетката веднага щом се сетите, а следващата таблетка в обичайното време. Но ако сте закъснели с повече от 24 часа, оставете таблетка в опаковката. Продължете с приема на останалите таблетки в установеното време всеки ден.
  Ако не приемате Климен няколко дни, може да се появи ациклично кървене.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4.ВЪЗМОЖНИ НЕЖЕЛАНИ РЕАКЦИИ
  Както всички лекарства, Климен може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Ако някоя от нежеланите лекарствени реакции стане сериозна, или забележите други, неописани в тази листовка нежелани реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.
  • Сериозни нежелани реакции
  Сериозните нежелани реакции, свързани с употребата на ХЗТ, както и съответните симптоми са описани в Обърнете специално внимание при употребата на Климен.
  Моля, прочетете тези подраздели внимателно и се консултирайте незабавно с Вашия лекар» когато е необходимо.
  Следните симптоми, които могат да са, но могат и да не са причинени от ХЗТ и които в някои случаи са симптоми на климактериума, са съобщавани при пациентки на различна перорална ХЗТ:
  • Чести нежелани реакции (между 1 и 10 на 100 пациенти могат да бъдат засегнати)
  загуба или покачване на тегло
  главоболие
  коремна болка, гадене
  зачервяване, сърбеж
  вагинално кървене, включващо зацапване (нерегулярно кървене, обикновено изчезващо при продължителна терапия)
  • Нечестн нежелани реакции (между 1 и 10 на 1 000 пациенти могат да бъдат засегнати)
  алергии (реакция на свръхчуствителност) депресивни промени в настроението замайване
  зрителни нарушения
  палпитации (неравномерно, бързо биене или пулсиране на сърцето) диспепсия (стомашно разтройство)
  еритема нодозум (червеникави болезнени възелчета по кожата), уртикария (копривна треска)
  болка в гърдите, напрежение в гърдите
  едем
  • Редки нежелани реакции (между 1 и 10 на 10 000 пациенти могат да бъдат засегнати)
  безпокойство, намалено либидо или увеличено либидо (повишен или намален интерес към секс) мигрена
  непоносимост към контактни лещи
  подуване, повръщане
  хирзутизъм (прекомерно окосмяване), акне мускулни крампи
  дисменорея (болезнена менструация), вагинална секреция, пре-менструално подобен синдром,
  увеличаване на гърдите
  умора
  При жени с епизоди на подуване на части от тялото, като ръцете, краката, лицето, дихателните пътища, причинени от дефект на гена, който контролира кръвния протеин, наречен С1-инхибитор (наследствен ангиоедем), хормонът естрадиол в Климен може да предизвика или обостри симптомите на наследствен ангиоедем (вижте „Обърнете специално внимание при употребата на Климен").
  Ако забележите някоя нежелана лекарствена реакция, неописана в тази листовка или не сте сигурни в ефекта на този продукт, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  5.КАК ДА СЪХРАНЯВАТЕ КЛИМЕН
  Не се изискват специални условия на съхранение. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте Климен след срока на годност отбелязан върху картонената опаковка и блистера. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6.ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ
  Какво съдържа Климен
  Активните вещества са: естрадиолов валерат и ципротеронов ацетат.
  Всяка бяла таблетка съдържа 2 mg естрадиолов валерат, а всяка розова таблетка съдържа 2 mg естрадиолов валерат и 1 mg ципротеронов ацетат като лекарствени вещества.
  Другите съставки са: лактоза монохидрат; царевично нишесте; повидон 25 000; талк; магнезиев стеарат; захароза; повидон 700 000; макрогол 6 000; калциев карбонат; монтангликолов восък; глицерол 85 %; титанов диоксид; железен оксид, жълт; железен оксид, червен.
  Как изглежда Климен и какво съдържа опаковката
  Климен е обвита таблетка за хормоно-заместителна терапия (ХЗТ).
  Една опаковка съдържа 1 блистер х 21 обвити таблетки или 3 блистера х 21 обвити таблетки. Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба.
  Притежател на разрешението за употреба и производител
  Притежател на разрешението за употреба:
  Bayer Pharma AG
  Muellerstrasse 178 D-13353 Berlin Германия
  Производители:
  Bayer Pharma AG Muellerstrasse 170-178 D-13342 Berlin Германия
  Delpharm Lille SAS Z.I. de Roubaix-Est Rue de Toufflers 59390 Lys Lez Lannoy, Франция
  Дата на последно одобрение на листовката; ХХ/ХХХХ г.
  и
  Bayer Weimar GmbH und Co. KG Dobereinerstrasse 20 D-99427 Weimar, Германия

  Описание на КЛИМЕН ТАБЛ Х 21 Кратка характеристика

  КЛИМЕН ТАБЛ / КЛИМЕН ТАБЛ. Х 21 показания:

  Климен осигурява хормоно-заместителна терапия (ХЗТ) при климактерични оплаквания, признаци на дегеративни промени на кожата, пикочния мехур и половите органи, депресивни промени в настроението през климактериума, симптоми на недостатъчност след спиране на месечното кървене. Използва се също и за лечение на оплаквания, които се дължат на значително намалена активност на половите органи (хипогонадизъм), след отстраняване на яйчниците или, когато яйчниците не работят (първична оварилана недостатъчност). Освен това се използва за предотвратяване на костната болест остеопороза в по-напреднала възраст, така наречената постменопаузална остеопороза.

  Климен се използва при жени с нарушения в менструалния цикъл (първична или вторична аменорея) или в случаи, при които липсва менструация, което не е резултат от бременност, кърмене или органични причини.

  КЛИМЕН ТАБЛ / КЛИМЕН ТАБЛ. Х 21 дозировка и приложение:

  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви го е предписал Вашият лекар!

  В случай, че още имате менструация, трябва да започнете Климен таблетки на 5-ия ден от началото на цикъла. Във всички други случаи Вашият лекар може да Ви посъветва да започнете веднага.

  В първите 11 дни се приема по една бяла таблетка, последвана от една розова таблетка в останалите 10 дни.

  КЛИМЕН ТАБЛ / КЛИМЕН ТАБЛ. Х 21 състав:

  Активни съставки:

  Естрадиолов валерат / Ципротеронов ацетат (Estradiol valerate / Cyproterone acetate)

  КЛИМЕН ТАБЛ Х 21 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 14,44 лв.
  КЛИМЕН ТАБЛ Х 21 се произвежда от Schering Plough и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 1,45 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа