Bioderma Sebium ексфолиращ гел за почистване на лице, 100 мл | Биодерма, Себиум

Bioderma Sebium ексфолиращ гел за почистване на лице, 100 мл | Биодерма, Себиум

Моля, първо изберете разновидност.
20,90 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Извести ме при наличност

Ексфолиращ гел за чиста и гладка кожа.

ПОЧИСТВАНЕ

КОМБИНИРАНА ДО МАЗНА КОЖА за АКНЕИЧНА КОЖА

D.A.F. Патент

Доказана ефикасност: Кожата е почистена и порите са свити.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕН? Възрастни, Тийнейджъри

ПОЛЗИ

  • Изглажда кожната структура
  • Нежно почиства
  • Подготвя кожата за нанасянето на крем
  • Освежава тена на лицето

Много добра толерантност - Некомедоногенен - Без сапун - Формула с аромат.

Всички BIODERMA продукти са формулирани според екобиологичните принципи, които са в основата на подхода на NAOS, който цели да запази екосистемата на кожата и да подсили естествените ѝ механизми. Дълготрайно.

Sébium Exfoliating gel е единственият ексфолиант, който изглажда текстурата на кожата, стяга порите и изсветлява тена, като същевременно предотвратява появата на несъвършенства, благодарение на патентования комплекс Fluidactiv ™, който регулира качеството на себума по биологичен път.

Микро топчета, подсилени от кератолитични активни съставки (гликолова и салицилова киселина), механично действат върху пъпките и черните точки. Те ускоряват премахването на замърсяванията и по този начин насърчават обновяването на клетките.

Формулиран с почистващи средства, известни със своята ефикасност и нежност, Sébium Exfoliating gel се понася много добре.

Съвети за употреба

Веднъж или два пъти седмично:

  • СТЪПКА 1 Нанасяйте върху леко навлажнено лице.
  • СТЪПКА 2 Масажирайте 1-2 минути с кръгообразни движения.
  • СТЪПКА 3 Изплакнете добре.
  • СТЪПКА 4 Подсушете нежно.

Избягвайте контакт с очите.

Ефективност

Комбинираната към мазна кожа се характеризира с излишък на себум или върху Т-зоната (комбинирана), или по цялото лице (мазна кожа). Свързаните клинични признаци са лъщене, сивкав тен и често разширени пори. От време на време могат да се появят пъпки или черни точки.

Нежно почиства

Кожата е нежно почистена според 80% от доброволците*

Състав

Този продукт е създаден в съотвествие с екобиологичния подход на лаборатории NAOS, с грижа за вас. В основата на продукта:

D.A.F. Патент

Външният стрес може да направи кожата реактивна и чувствителна. Този патентован комплекс увеличава прага на поносимост на кожата - независимо от типа на кожата - за да подсили нейната устойчивост.

AQUA/WATER/EAUCELLULOSE ACETATESODIUM LAURETH SULFATEXANTHAN GUMLAURYL GLUCOSIDEGLYCOLIC ACIDSODIUM CITRATESODIUM HYDROXIDESALICYLIC ACIDMANNITOLXYLITOLRHAMNOSEFRUCTOOLIGOSACCHARIDESPROPYLENE GLYCOLGINKGO BILOBA LEAF EXTRACTFRAGRANCE (PARFUM). [BI 459]

Изброените тук съставки са тези, които се съдържат в най-новата формулировка на този продукт. Тъй като може да има забавяне между производството и разпространението му на пазара, моля, вижте списъка със съставки на опаковката.


Bioderma Sebium ексфолиращ гел за почистване на лице, 100 мл | Биодерма, Себиум

Bioderma Sebium ексфолиращ гел за почистване на лице, 100 мл | Биодерма, Себиум

20,90 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Извести ме при наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.