Сайтът използва бисквитки.

 • До 35% ОТСТЪПКА на продукти при безсъние, стрес, депресия
  Поръчай сега
 • До 25% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • До 40% ОТСТЪПКА на серия срещу акне SEBOGARD
  Поръчай сега
 • До 30% OТСТЪПКА на продукти за суха и атопична кожа DIFA COOPER
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  Правила и общи условия за промоция 5+1

  "Купи 5 продукта на EUCERIN/BIODERMA/URIAGE и вземи 1 безплатен "

  Раздел I

  Общи разпоредби

  1. Тази промоция се организира от Apteka.puls.bg, наричан по-долу „Организатор”, извършващ дейност като интернет магазин.

  2. Период на провеждане на промоцията:  01.06.2016 до 31.12.2017.

  3. Промоцията важи за всички продукти на EUCERIN/BIODERMA/URIAGE в интернет магазина.

  4. Участието в промоцията е обвързано със закупуването на продукт от една от следните марки: EUCERIN, BIODERMA, URIAGE, предлаган от онлайн сайта Apteka.puls.bg.

  5. Промоцията се организира и провежда само на територията на Република България и е отворена за участие на всички физически лица с местоживеене в България на възраст над 18 години, с изключение на служителите на Apteka.puls.bg, членовете на техните семейства, както и всички, взели участие в организацията и провеждането на промоцията.

  6. Участвайки в тази промоция, участниците се съгласяват с ангажирането да спазват общите условия, както и да се придържат към механизма на промоцията, описан подробно в раздел II.

  Раздел II

  Механизъм на промоцията

  7. За да се включи в промоцията 5+1 на Apteka.puls.bg “Купи 5 продукта на EUCERIN, BIODERMA, URIAGE и вземи 1 безплатен“, потребителят трябва да изпълни следните стъпки, описани по-долу:

  7.1. Закупуването на продукт на една от следните марки: EUCERIN, BIODERMA, URIAGE, предлаган от Apteka.puls.bg:
  - Условие за участие в промоцията: закупуване на определен брой продукти – в случая 5 (пет) - от една от следните марки: EUCERIN, BIODERMA, URIAGE и получаване на бонус още един продукт от същата марка.
  - На страницата на онлайн аптеката: Apteka.puls.bg, ще се генерира автоматично отделна страница с всички продукти от дадения производител/бранд, които участват в промоцията 5+1 на Apteka.puls.bg, като са разделени по категории. По този начин потребителите ще могат да видят всички продукти, които се предлагат от дадената марка.
  - За да участва, потребителят следва да закупи 5 (пет) продукта от една от изброените марки козметика.
  - Продуктите могат да бъдат закупени еднократно или в продължение на срока на промоцията .
  - В кошницата, позиционирана в горния десен ъгъл на екрана, се визуализира броя продукти от дадена марка, които са били добавени за закупуване.
  - Когато потребителя закупи 5 (пет) продукта от марката, която е в промоция, системата на онлайн аптеката следва да засече това действие.
  - След това на потребителя ще му бъде показано съобщение, че получава шести продукт от същата марка безплатно, който е на обща стойност 20% от стойността на покупките по продажна цена.
  - Когато потребителя кликне бутона „избери подарък“, ще се зареди страница със артикули, от които потребителя може да избере и получи безплатно желания продукт като кликне върху него.

  Раздел III

  Други

  8. Включвайки се в настоящата промоция, участниците дават съгласието си и предоставят доброволно личните си данни (имена, телефон, e-mail или други) за цели, свързани с промоцията.

  9. Участниците в промоцията са длъжни да спазват общите разпоредби, както и да се придържат към спазването механизма на промоцията. Те ще бъдат достъпни на специално създадена за целта ландинг страница, валидна през целия период на промоцията.

  10. Като организатор „Инвестор-Пулс” ООД си запазва правото по всяко време да допълва или променя Общите разпоредби, като промените влизат в сила само и единствено след публикуването им.

  11. Организаторът има неотменимото право да прекрати промоцията по всяко време, обявявайки това в съответствие с точка 10, в случай, че настъпят материални злоупотреби, нарушаване на Общите разпоредби или форсмажорни обстоятелства.

  12. Организаторът на промоцията не е длъжен да води кореспонденция за непечеливши претенции на участниците при изтичането на срока на промоцията или по други подобни поводи.

  13.  Всички участници поемат на своя отговорност всички разходи, които са възникнали поради участието им в промоцията (включително – разходи за достъп до Интернет, ако участникът закупува продукт, използвайки интернет сайта на аптеката).

  14. Организаторът не носи отговорност за загуби, травми, повреди ли вреди, нанесени на имущество или на участника по време на участието му в настоящата промоция.

  15. Организаторът не носи отговорност за прекратяване на промоцията или за неполучени награди поради форсмажорни обстоятелства.

  16. Участия, които не отговарят на условията, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуеместно, несъвместимо с промоцията, обидно или дискриминационно. В тези случаи решението на Организатора ще бъде окончателно и не подлежи на допълнително обсъждане.

  17. Участници, които използват фалшива идентичност, създават или са създавали фалшиви профили в официалния сайт на онлайн аптеката с цел повече участия в промоцията нарушават механизма на промоцията и следва да бъдат дисквалифицирани, без допълнително уведомление, като губят  правото за получаване на спечелена награда в случай, че са се класирали за такава.

  18. Евентуално възникнали спорове между Организатора и участниците в нея се решават чрез преговори или в краен случай при невъзможност да се постигне съгласие – чрез намеса на компетентни органи.