Сайтът използва бисквитки.

 • До 50% ОТСТЪПКА продукти при грип и простуда
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика MUSTELA
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • 20% ОТСТЪПКА на витамини и минерали SUPRAVIT
  Поръчай сега
 • АКТАЛИПИД ТАБЛ 20МГ Х 28 АК

  • АКТАЛИПИД ТАБЛ 20МГ Х 28 АК 6,22 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Информация: Листовка за пациента

  Actalipid 10 mg film-coated tablets
  Акталипид 10 mg филмирани таблетки
  Actalipid 20 mg film-coated tablets
  Акталипид 20 mg филмирани таблетки
  Actalipid 40 mg film-coated tablets
  Акталипид 40 mg филмирани таблетки
  симвастатин (simvastatin)

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  • Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  • Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  • Това лекарство е предписано единствено и лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите.
  • Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.

  В тази листовка:
  1. Какво представлява Акталипид и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Акталипид
  3. Как да приемате Акталипид
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Акталипид
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. Какво представлява Акталипид и за какво се използва
  Акталипид принадлежи към група лекарства, известни като статини. Те понижават количеството на общия холестерол, „лошия" холестерол (LDL холестерол) и определени мастни киселини, известни като триглицериди, в кръвта. В допълнение, симвастатин увеличава нивата на „добрия" холестерол (MDL холестерол). Трябва да продължите с Вашата понижаваща холестерола диета, докато приемате това лекарство.
  Симвастатин се използва за:
  намаляване на холестерола и триглицеридите в кръвта, когато диета с ниско съдържание на мазнини и други мерки (упражнения, понижаване на телесното тегло) са неефективни (първична хиперхолестеролемия или смесена хиперлипидемия) намаляване на вродени високи нива на холестерол в кръвта (хомозиготна фамилна хиперхолестеролемия), едновременно със спазване на диета и друг вид лечение (LDL-афереза) или когато такъв вид лечение е неподходящо намаляване на риска от коронарно сърдечно заболяване, ако е налице втвърдяване на артериите (атеросклероза) или диабет, дори при нормални нива на холестерол едновременно със спазване на диета и друго лечение
  При повечето хора няма непосредствени симптоми на високия холестерсш. Вашият лекар може да измери Вашия холестерол с лесен кръвен тест. Посещавайте редовно Вашия лекар, проследявайте нивото на Вашия холестерол и обсъждайте с Вашия лекар мерките, които трябва да предприемете за да достигнете целевите нива на холестерол.

  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете Акталипид
  Не приемайте Акталипид:
  ако сте алергични (свръхчувствителни) към симвастатин или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6).
  ако имате чернодробни проблеми или продължително поддържани високи нива на определени чернодробни ензими (серумни трансаминази) ако сте бременна или кърмите
  ако приемате едно или повече от следните лекарства едновременно:
  o кетоконазол, итраконазол, позаконазол (лекарства, използвани при гъбични инфекции)
  o HlV-протеазни инхибитори, като индинавир, нелфинавир, ритонавир и сакуинавир
  (лекарства, използвани при HIV инфекции)
  o еритромицин, кларитромицин или телитромицин (антибиотици, използвани за
  лечение на инфекции) o нефазодон (антидепресант)
  o гемфиброзил (лекарство за понижаване на холестерола)
  o циклоспори н (лекарство, използвано често при органни трансплантации) o даназол (синтетичен хормон, използван за лечение на ендометриоза)
  Обърнете специално внимание при употребата на Акталипид:
  • Кажете на Вашия лекар за всички Ваши заболявания, включително алергиите.
  • Кажете на Вашия лекар, в случай че приемате големи количества алкохол.
  • Кажете на Вашия лекар, ако имате или сте имали чернодробно заболяване. Възможно е Акталипид да неподходящ за Вас.
  • Кажете на Вашия лекар, ако Ви предстои операция. Може да се наложи да спрете приема на Акталипид таблетки за известно време.
  • Вашият лекар трябва да назначи кръвни тестове преди да започнете да приемате Акталипид. Това е необходимо за да провери функциите на черния Ви дроб.
  • Вашият лекар, може също така да Ви назначи кръвни тестове след като започнете да приемате Акталипид за да провери функциите на черния Ви дроб.
  • Кажете на Вашия лекар, ако имате тежки белодробни заболявания.
  Свържете се незабавно с Вашия лекар, ако получите необяснима мускулна болка, чувствителност при натиск или мускулна слабост. Това се налага, поради това че в редки случаи мускулните проблеми могат да бъдат сериозни, включително да настъпят бъбречни увреждания вследствие на мускулно разпадане и в много редки случаи е възможно да настъпи смърт.
  Възможно е при Вас рискът от разпадане на мускулите да е по-голям при приемане на високи дози симвастатин и по-специално на доза от 80 mg. Рискът от разпадане на мускулите е, също така, по-висок при някои пациенти. Уведомете Вашия лекар в следните случаи: Ако сте на възраст над 65 години имате проблеми с бъбреците имате проблеми с щитовидната жлеза
  Вие или Ваши близки имате наследствено мускулно нарушение Вие сте от женски пол
  ако сте имали мускулни проблеми при лечение с понижаващи холестерола лекарства, наречени „статини" или фибрати (други лекарства, понижаващи холестерола, ако консумирате големи количества алкохол.
  Обърнете се към Вашия лекар, в случай че някое от гореизброените обстоятелства се отнася до Вас или се е отнасяло до Вас в миналото.

  Прием на други лекарства
  Моля обърнете внимание, че посоченото по-долу може да се отнася за лекарства, които сте вземали преди известно време или може да вземате в бъдеще.
  Особено важно е да информирате Вашия лекар, ако приемате някое от следните лекарства. Рискът от мускулни проблеми може да се увеличи, когато Акталипид се прилага заедно със следните лекарства: (някои от тях вече са изброени в по-горния раздел „Не приемайте Акталипид")
  Фибрата (други понижаващи нивата на холестерол лекарства, като гемфиброзил, безафибрат)
  Циклоспорин (лекарство, използвано за потискане на имунната система, което се предписва на пациента с органна транс плантация)
  Лекарства като итраконазол, кетоконазол, флуконазол или позакояазол Еритромицин, кларитромицин и телитромицин (антибиотици) - Някои лекарства за лечение на HIV инфекции (HIV-протеазни инхибитори, като индинавир, нелфинавир, ритонавир и саквинавир)
  Даназол (лекарство, използвано за лечение на ендометриоза и кисти на гърдата при жени)
  Нефазодон (лекарства за лечение на депресия)
  Амиодарон, лекарство използвано за неравномерен сърдечен ритъм
  Верапамил, дилтиазем или амлодипин (лекарство, използвано за лечение на високо кръвно налягане, болки в гърдите, свързани със сърдечно заболяване или други сърдечни състояния).
  Фусидна киселина като таблетка или инфузия (лекарство, използвано за лечение на
  бактериални инфекции)
  Колхицин (лекарство за лечение на подагра}.
  Докато приемате Акталипид, Вашият лекар ще Ви наблюдава внимателно, ако имате диабет или сте с риск от развитие на диабет. Има вероятност при Вас рискът от развитие на диабет да е повишен, ако имате високи нива на захари и мазнини в кръвта, ако сте с наднормено тегло и имате високо кръвно налягане.
  Също както и за изброените по-горе лекарства, информирайте Вашия лекар или фармацевт ако приемате или наскоро сте приемали някакви други лекарства, включително и такива които се отпускат без лекарско предписание. По-специално, трябва да уведомите Вашия лекар, ако приемате:
  лекарства, които предотвратяват образуването на кръвни съсиреци (антикоагуланти като аценокумарол и варфарин). Акталипид може да увеличи ефекта от тези лекарства, фенофибрат (друго лекарство за понижаване на холестерола) ниацин (друго лекарство за понижаване на холестерола) рифампицин (антибиотик, използван за лечение на туберкулоза)
  Също така, информирайте Вашия лекар, в случай че приемате ниацин (никотинова киселина) или ниацин-съдържащи продукти и сте от китайски произход.
  Освен това, Вие трябва да информирате всеки лекар, предписващ ново лекарство за Вас, че приемате Акталипид.
  Моля, информирайте Вашия лекар или фармацевт, в случай че приемате или сте приемали наскоро други лекарства, включително и такива, които се отпускат без лекарско предписание.
  Приложение на Акталипид при прием на храни и напитки:
  Сокът от грейпфрут съдържа една или повече съставки, които могат да увеличат количеството Акталипид в кръвта. Следователно, не трябва да се пие сок от грейпфрут, тъй като може да увеличи риска от мускулни увреждания.


  Бременност и кърмене
  Не прилагайте Акталипид ако сте бременна, опитвате се да забременеете или подозирате, че може да сте бременна, тъй като безопасността при бременни жени не е установена. Ако забременеете докато използвате Акталипид, трябва да спрете да приемате лекарството незабавно и да уведомите своя лекуващ лекар.
  Няма информация относно отделянето на Акталипид в кърмата. Тъй като много лекарствени продукти се отделят в майчиното мляко и поради потенциалните сериозни нежелани реакции, свързани с това, не бива да кърмите докато приемате Акталипид.
  Потърсете съвет от Вашия лекар или фармацевт преди да започнете да приемате каквото и да е лекарство.
  Деца
  Безопасността и ефективността е проучена при 10-17 годишни момчета и момичета, които имат менструация от поне една година (вж. „Как да приемате Акталипид").
  Симвастатин не е проучван при деца под 10-годишна възраст. За повече информация, говорете с Вашия лекар.

  Шофиране и работа с машини
  Акталипид не се очаква да повлияе върху способността за шофиране и работа с машини. Въпреки това има съобщения за редки случаи на замайване при пациенти, приемащи таблетки симвастатин (вж. точка 4). Не управлявайте превозни средства и не работете с машини, които изискват внимание, ако почувствате тази нежелана лекарствена реакция.
  Важна информация за някои от съставките на Акталипид:
  Сред останалите съставки, Акталипид съдържа лактоза монохидрат. Ако Вашият лекар Ви е информирал, че имате проблем при приемането на определени захари, обърнете се към Вашия лекар преди да започнете да приемате това лекарство.

  3. Как да приемате Акталипид
  Винаги приемайте таблетките по начина, по който Ви е препоръчал Вашият лекар. Обърнете се към Вашия лекар или фармацевт, в случай че не сте сигурни.
  Трябва да спазвате понижаваща холестерола диета, по време на лечение с Акталипид.
  Дозата Акталипид 10 mg, 20 mg, 40 mg или 80 mg през устата веднъж дневно, вечер.
  Дозата от 80 mg се препоръчва само при възрастни с много високи нива на холестерол и с висок риск от сърдечно-съдови заболявания, които не са постигнали целевите нива на холестерол с по-ниски дози.
  Вашият лекар ще определи подходящата за Вас дозировка на таблетките, в зависимост от Вашето състояние, Вашето текущо лечение и личния Ви рисков статус.
  Приемайте Акталипид вечер. Можете да го приемате със или без храна. Обичайната начална доза е 10,20 или, в някои случаи, 40 mg дневно. Вашия лекар може да коригира дозата Ви след не по-малко от 4 седмици до максимум 80 mg дневно. Не приемайте повече от 80 mg дневно. Вашия лекар може да предпише по-ниски дози, особени ако приемате определени определени лекарствени продукти, изброени по-горе или имате определени бъбречни състояния. Продължете да приемате Акталипид докато Вашия лекар не Ви каже да спрете.
  Ако Вашият лекар Ви е предписал секвестрант на жлъчната киселина (друго лекарство на понижаване на холестерола, като холестирамин), заедно с Акталипид, трябва да приемате
  Акталипид поне 2 часа преди или 4 часа след прилагането на секвестранта на жлъчната киселина.
  Деца и юноши (10-17 годишна възраст)
  За деца (10 -17 годишна възраст) с наследствено заболяване, наречено фамилна хиперхолестеролемия, препоръчителната начална доза е 10 mg дневно вечер. Максималната препоръчителна доза е 40 mg дневно.
  Пациенти в старческа възраст
  Не е необходима корекция на дозата при пациенти в старческа възраст. Инструкции за употреба
  Таблетките Акталипид трябва да се приемат с вода, преди хранене (на празен стомах) или след хранене.
  Продължителност на лечението:
  Акталипид трябва да се прилага продължително време. Вашият лекар ще Ви информира колко дълго трябва да се приема Акталипид.
  Ако оставате с впечатление, че ефектът на Акталипид е прекалено силен или слаб, обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.
  Ако сте приели по-голямо количество от лекарството, отколкото трябва:
  Ако случайно приемете голям брой таблетки, обърнете се към Вашия лекар или фармацевт незабавно.
  Ако пропуснете да приложите Акталипид:
  Ако установите, че сте забравили да приемете доза малко след като е трябвало, приемете я възможно най-скоро. Ако почти е дошло време да приемете следващата доза, пропуснете пропуснатата доза и приемете следващата доза в предвиденото време. Ако имате съмнения, обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.
  Не прилагайте двойна доза, за да компенсирате дозата за пропусната таблетка. Ако преустановите приложението на Акталипид:
  Ако изведнъж спрете приемането на това лекарство, нивото на холестерола Ви може отново да се повиши. Следователно, важно е да се консултирате с Вашия лекар преди да спрете лечението, дори ако страдате от физически оплаквания. Той/тя може да Ви каже дали можете да спрете приема и най-добрият начин да направите това.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси относно употребата на този лекарствен продукт, моля обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, Акталипид може да предизвика нежелани лекарствени реакции, въпреки че не всеки ги получава. Те са предимно леки и краткотрайни.
  Трябва да спрете приема на лекарството незабавно н да съобщите на Вашия лекар или да отидете в спешното отделение на най-близкото болнично заведение, в случай, че наблюдавате някоя от следните нежелани лекарствени реакции:
  мускулни болки, чувствителност, слабост или схващания. Това е необходимо тъй като редки случаи мускулните увреждания могат да бъдат сериозни, включително да настъпят бъбречни увреждания вследствие на разпадане мускулите и в много редки случаи може да настъпи смърт (вижте точка 2 „Обърнете специално внимание при употребата на Акталипид").
  реакции на свръхчувствителност (алергични реакции):
  • подуване на лицето, езика и гърлото, които могат да причинят трудности с дишането
  • силни мускулни болки обикновено в областта на раменете и бедрата
  • обрив със слабост на крайниците и мускулите на врата
  • болка или възпаление на ставите
  • възпаление на кръвоносните съдове
  • необичайни синини, кожни обриви и подуване, уртикария, кожна чувствителност към слънцето, висока температура, зачервяване на лицето
  • недостиг на въздух и неразположение
  • заболяване подобно на лупус (включително обрив, ставни нарушения, както и ефекти върху кръвните клетки)
  възпаление на черния дроб с пожълтяване на кожата и очите, сърбеж, тъмно оцветяване на урината или светло оцветени изпражнения, чернодробна недостатъчност (много радко) възпаление на панкреаса, често със силна коремна болка.
  Следните нежелани реакции са съобщавани рядко (1 до 10 пациенти на 10 000).
  • понижен брой на червените кръвни клетки (анемия)
  • разстроен стомах (като неразположение, запек, болка в корема, метеоризъм, гадене, лошо храносмилане, диария, повръщане, болка в стомаха)
  • възпаление на панкреаса (силна коремна болка, преминаваща до гърба, гадене и повръщане)
  • главоболие, замайване, слабост, изтръпване и загуба на чувствителност на ръцете и краката
  • загуба на коса, обрив, сърбеж
  • мускулни болки, чувствителност или схващания, тъмно оцветяване на урината, светло оцветени изпражнения (вж. по-горе точка 2)
  • чернодробно заболяване (най-вероятно, изразяващо се в пожълтяване на очите и/или кожата)
  • повишаване на нивата на чернодробни ензими в кръвта
  Следните нежелани реакции са съобщавани много рядко (по-малко от 1 пациент на 10 000)
  • чернодробна недостатъчност
  • проблеми със съня
  • отслабване на паметта
  Следните нежелани реакции, също така, са съобщавани с честота, която не може да се определи от наличните данни (с неизвестна честота):
  • еректилна дисфункция
  • депресия
  • възпаление на белите дробове, причиняващо проблеми с дишането, включително упорита кашлица и/или недостиг на въздух или висока температура
  • тендинит
  • проблеми със сухожилията, понякога усложнени от скъсване на сухожилието
  Допълнителни нежелани реакции съобщавани при някои статини:
  • нарушения на съня, включително безсъние и кошмари
  • загуба на паметта
  • сексуална дисфункция
  • диабет. Възможно е при Вас да има повишен риск от развитие на диабет ако имате високи нива на захари и мазнини в кръвта, ако сте с наднормено тегло и имате високо кръвно налягане. Вашият лекар ще Ви наблюдава докато приемате това лекарство.
  Лабораторни резултати
  Наблюдавано е увеличение в някои кръвни показатели на чернодробната функция и мускулните ензими (креатинкиназа).
  Ако някоя от нежеланите реакции стане сериозна или забележите други, неописани в тази листовка реакции, моля уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  5. Как да съхранявате Акталипид
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца!
  Съхранявайте таблетките в оригиналната опаковка, за да ги защитите от светлина и влага. Да се съхранява на ЗО°С.
  Не използвайте това лекарство след срока иа годност, отбелязан върху опаковката след „Годен до:". Първите 2 цифри отбелязват месеца, последните цифри годината.
  Не изхвърляйте лекарствата в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърлите лекарствата, които вече не са Ви необходими. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация
  Какво съдържа Акталипид:
  Активното вещество е: симвастатин {simvastatin) 10 mg; 20 mg или 40 mg Помощни вещества:
  Ядро на таблетката: лактоза монохидрат, микрокристална целулоза (Е460), прежелатинизирано царевично нишесте 1500, бутил хидрокситолуен (Е321), аскорбинова киселина (Е 300), лимонена киселина, безводна (Е330), колоиден силициев диоксид (Е551), талк (Е553Ь), магнезиев стеарат (Е470Ь).
  Филмово покритие: хипромелоза (Е464, железен оксид, червен (Е 172), железен оксид, жълт (E172), триетилов цитрат (Е 1505), титанов диоксид (E171), талк (Е553Ь), поввдон К-30.
  Как изглежда Акталипид и съдържание на опаковката
  Акталипид 10 mg е овална, двойно-изпъкнала, филмирана таблетка с цвят на праскова, с делителна черта от едната страна.
  Акталипид 20 mg е светлокафява, овална, двойно-изпъкнала, филмирана таблетка, с делителна черта от едната страна.
  Акталипид 40 mg е червенокафява, овална, двойно-изпъкнала, филмирана таблетка, с делителна черта от едната страна.
  Таблетките могат да се разделят на две равни половини по делителната черта.
  Таблетките са опаковани в блистери в картонена кутия или опаковка за таблетки от HDPE.
  Размери опаковки: Блистери:
  Actalipid 10 mg film-coated tablets: 10,20,28, 30, 50, 60, 98 и 100 таблетки. Actalipid 20 mg film-coated tablets: 10,20,28,30, 50,60,98 и 100 таблетки. Actalipid 40 mg film-coated tablets: 10,20,28,30, 50,60,98 и 100 таблетки.
  Опаковка за таблетки:
  Actalipid 10 mg film-coated tablets: 250 и 500 таблетки
  Actalipid 20 mg film-coated tablets: 250 и 500 таблетки Actalipid 40 mg film-coated tablets: 250 таблетки
  He всички видове опаковки могат да бъдат предлагани на пазара.

  Притежател на разрешението за употреба
  Actavis Group PTC ehf. Reykjavücurvegur 76-78 220 Hafnarfjöröur Исландия
  Производители
  Farmaprojects, S.A. Santa Eulalia, 240-242 08902I/Hospitalet de Llobregat Барселона, Испания
  Actavis Nordic A/S 0rnegárdsvej 16 2820 Gentofte, Дания
  Балканфарма-Дупница АД Ул. Самоковско шосе 3 2600 Дупница, България
  Actavis UK limited Whiddon valley, Barnstaple North devon, Ex328ns Великобритания
  Този продукт е разрешен в страните членки на ЕЕА под следните наименования:
  Холандия Simvastatin Actavis 10/20/40 mg filmomhulde tabletten
  Австрия Simvastatin Actavis 10/20/40 mg mg Filmtabletten
  България Actalipid
  Дания Simvastatin Actavis
  Финландия Simvastatin Actavis PTC 10/20/40 mg
  Германия Simvastatm-Actavis 10/20/40 mg Filmtabletten
  Гърция Simvastatin/Actavis
  Исландия Simvastatin Actavis filmuhuöuö tafla 10/20/40 mg
  Ирландия Simcovas 10/20/40 mg, film-coated Tablets
  Италия Símvastatina Actavis PTC10/20/40 mg compresse rivestite con film
  Малта Sivacor
  Норвегия Actalipid
  Полша Simcovas
  Португалия Sinvastatina Actavis
  Румъния Simvastatin Actavis
  Словения Actalipid 10 mg filmsko oblo2ene tablete
  Швеция Simidon
  Великобритания Simvastatin 10/20/40 mg Tablets

  Дата на последно преразглеждане на листовката: април 2014 г.

  Описание на АКТАЛИПИД ТАБЛ 20МГ Х 28 АК Кратка характеристика

  АКТАЛИПИД / ACTALIPID ТАБЛ. 20МГ 28 показания:

  Акталипид принадлежи към група лекарства, известни като статини. Те понижават количеството на общия холестерол, „лошия" холестерол (LDL холестерол) и определени мастни киселини, известни като триглицериди, в кръвта. В допълнение, симвастатин увеличава нивата на „добрия" холестерол (MDL холестерол).

  АКТАЛИПИД / ACTALIPID ТАБЛ. 20МГ 28 дозировка и приложение:

  Приемайте Акталипид вечер. Можете да го приемате със или без храна. Обичайната начална доза е 10,20 или, в някои случаи, 40 mg дневно. Вашия лекар може да коригира дозата Ви след не по-малко от 4 седмици до максимум 80 mg дневно. Не приемайте повече от 80 mg дневно. Вашия лекар може да предпише по-ниски дози, особени ако приемате определени определени лекарствени продукти, изброени по-горе или имате определени бъбречни състояния. 

  АКТАЛИПИД / ACTALIPID ТАБЛ. 20МГ 28 съставки:

  Активното вещество е: симвастатин  20 mg 

  Помощни вещества: Ядро на таблетката: лактоза монохидрат, микрокристална целулоза (Е460), прежелатинизирано царевично нишесте 1500, бутил хидрокситолуен (Е321), аскорбинова киселина (Е 300), лимонена киселина, безводна (Е330), колоиден силициев диоксид (Е551), талк (Е553Ь), магнезиев стеарат (Е470Ь). 

  АКТАЛИПИД ТАБЛ 20МГ Х 28 АК се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 6,22 лв.
  АКТАЛИПИД ТАБЛ 20МГ Х 28 АК се произвежда от Actavis group и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,63 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Безплатна доставка над 50.00 лева на територията на цялата страна!
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от магистър фармацевт на Ваш въпрос.
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа