Сайтът използва бисквитки.

 • До 50% ОТСТЪПКА на продукти при грип и простуда
  Поръчай сега
 • -25% на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • До -20% на суперхрани Dragon superfoods
  Поръчай сега
 • До 30% на Пол крем за суха кожа
  Поръчай сега
 • АМПРИЛ ТАБЛ. 10 мг.х 30

  • АМПРИЛ ТАБЛ. 10 мг.х 30 3,76 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.
  Листовка: информация за пациента

  Амприл 1,25 mg таблетки
  Амприл 2,5 mg таблетки
  Амприл 5 mg таблетки
  Амприл 10 mg таблетки
  Рамиприл
  Ampríl 1,25 mg tablets
  Ampril 2.5 mg tablets
  Ampríl 5 mg tablets
  Ampril 10 mg tablets
  Ramipril

  Прочетете внимателно цялата листовка, преди да започнете да приемате това лекарство защото съдържа важна за вас инфоемация.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси» попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо от това, че техните признаци на заболяване са същите като Вашите.
  Ако получите някоя нежелана лекарствена реакция, говорете с вашият лекар или фармацевт. Това включва други, възможни, неописани в тази листовка нежелани реакции.

  Какво съдържа тази листовка:
  1. Какво представлява Амприл и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете преди да приемете Амприл
  3. Как да приемате Амприл
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Амприл
  6. Съдържание на опаковката и друга информация

  1. Какво представлява Амприл и за какво се използва
  Амприл съдържа лекарство, наречено рамиприл. То принадлежи към групата на лекарства, наречени ACE инхибитори.
  Амприл действа като:
  Намалява произвежданите в тялото Ви вещества, които могат да повишат кръвното налягане. Спомага за отпускане и разширяване на кръвоносните Ви съдове.
  Помага на сърцето по-лесно да изпомпва кръвта в тялото Ви.
  Амприл може да бъде използван:
  За лечение на високо кръвно налягане (хипертония). За намаляване риска от получаване на инфаркт или инсулт. За намаляване риска или забавяне влошаването на бъбречни проблеми (независимо дали имате или нямате диабет).
  За лечение на сърцето, когато не може да изпомпва достатъчно кръв (сърдечна недостатъчност). Като лечение след инфаркт на сърцето (миокарден инфаркт), усложнен със сърдечна недостатъчност.

  2. Какво трябва да знаете преди да приемете Амприл
  Не приемайте Амприл
  ако сте алергични (свъръхчувствителни) към рамиприл или друго лекарство -ACE -инхибигор или към някоя от останалите съставки на Амприл, изброени в точка 6. Признаците на алергична реакция могат да включват обрив, проблеми с дишането или преглъщането, оток на устните, лиц ето, гърлото или езика Ви.
  ако някога сте имали сериозна алергична реакция, наречена „ангиоедем". Признаците включват сърбеж, копривна треска (уртикария), зачервяване на ръцете, краката и гърлото, подуване на гърлсгго и езика, подуване около очите и устните, затруднено дишане и преглъщане, ако сте на диализа или някакъв друг вид филтрация на кръвта В зависимост от използваната апаратурата, Амприл може да не е подходящ за Вас.
  ако имате бъбречни проблеми, при които крьвоснабдяването на бъбреците Ви е намалено (стеноза на бъбречната артерия).
  по време на последните 6 месеид от бременността (вижте по-долу раздел Бременност и лактация' ако кръвното Ви налягане е необичайно ниско или нестабилно. Необходимо е Вашият лекар да направи тази преценка.
  Предупреждения и предпазни мерки
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди да приемете лекарството: ако имате проблеми със сърцето, черния дроб или бъбреците,
  ако сте изгубили много телесни течности или соли (чрез повръщане, диария, по-обилно потене от обичайното, ако сте на даелга с ниско съдържание на сол; ако приемате диуретини
  (обезводняващи) продължително време или сте били на диализа),
  ако ще бъдете подложени на лечение за намаляване на алергия към ужилване от пчели или оси (десенсибилизация),
  ако ще бъдете подлагани на анестезия. Тя може да Ви бъде приложена при операция или стоматологична намеса Може де се наложи да спрете лечението си с Амприл един ден по-рано-попитайте Вашия лекар за съвет.
  ако имате повишено количество на калий в кръвта (показано в резултати от изследване на кръвта), ако имате колагенно съдово заболяване като склеродермия или системен еригемаггозен лупус.
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако мислите, че сте бременна (или може да сте бременна). Амприл не се препоръчва през първите 3 месеца от бременността и може да причини сериозни увреждания на вашето бебе след третия месец от бременността (виж по-долу точка * Бременност и
  лактация').

  Деца
  Амприл не се препоръчва за прилагане при деца и юноши под 18 -годишна възраст, тъй като безопасността и ефикасността на Амприл при деца все още не са установени.

  Други лекарства и Амприл
  Уведомете Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива, отпускани без рецепта (включително растителни лекарствени продукти). Амприл може да окаже влияние върху начина на действие на някои други лекарства. Както и някои лекарства също могат да повлияят на начина на действие на Амприл.
  Моля посъветвайте се с Вашия лекар, ако приемате някое от изброените лекарства. Те могат да отслабят действието на Амприл:
  Лекарства, използвани за облекчаване на болка и възпаление (например нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) като ибупрофен или индометацин и аспирин), Лекарства, използвани за лечението на ниско кръвно налягане, шок, сърдечна недостатъчност, астма или алергии като ефедрин, норадреналин или адреналин. Необходимо е Вашият лекар да провери кръвното Ви налягане.
  Моля информирайте Вашия лекар, ако приемате някое от изброените лекарства. Те могат да повишат възможността от получаване на нежелани реакции, ако ги приемате едновременно с Амприл:
  Лекарства, използвани за облекчаване на болка и възпаление (например нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС) като ибупрофен или индометацин и аспирин), Лекарства за лечение на рак (химиотерапия),
  Лекарства, използвани за предотвратяване отхвърлянето на органи след трансплангация, например циклоспорин,
  Диуретици (отводняващи таблетки), например фуроземид.
  Лекарства, които могат да повишат количеството на калия в кръвта, например спироналакгон, триамгерен, амилорид, калиеви соли и хепарин (за разреждане на кръвта), Стероидни лекарства против възпаление, например преднизолон, Алопуринол (използван за намаление на пикочната киселина в кръвта Ви), Прокаинамид (при сърдечни ригьмни нарушения).
  Моля, информирайте Вашия лекар, ако приемате някое ог изброените лекарства.
  Те могат да бъдат повлияни от Амприл:
  Лекарства за диабет, като перорални глюкозо-понижаващи лекарства и инсулин. Амприл може да намали кръвната Ви захар. Проверявайте стриктно кръвната си захар, докато приемате Амприл.
  Литий (при психични проблеми). Амприл може да повиши количеството на лигия в кръвта Ви. Количеството на лигия трябва да бъде стриктно проследявано от Вашия лекар. Ако нещо от изброеното по-горе се отнася до Вас (или не сте сигурни за нещо), обсадете го с Вашия лекар, преди да приемете Амприл.

  Амприл с храни и напитки
  Употребата на алкохол с Амприл може да ви накара да се чувствате замаяни или да почувствате прималяване. Ако сте загрижени затова колко можете да пиете, докато приемате Амприл, обсъдете това с Вашия лекар тъй като лекарства, които се използват за намаляване на кръвното налягане и алкохола, могат да имат допълнителни ефекти.
  Амприл може да се приема със или без храна.

  Бременност и кърмене
  Ако сте бременна или кърмите, мислите че сте бременна или планирате да имате бебе, попитайте Вашия лекар или фармацевт преди употребата на това лекарство.

  Бременност
  Трябва да уведомите Вацшя лекар, ако мислите, че сте (или може би сте4) бременна.
  Не трябва да приемате Амприл през първите 12 седмици от бременността, както и след 13-тата седмица през бременността, тъй като това може да навреди на Вашето бебе.
  Ако забременеете докато приемате Амприл, уведомете Вашият лекар незабавно. Промяна с подходящо алтернативно лечение, трябва да се има в предвид при планирана бременност.

  Кърмене
  Не трябва да приемате Амприл ако кърмите.
  Посъветвайте се с Вашият лекар или фармацевт преди приема на което и да било лекарство.

  Шофиране и работа с машини
  Може да се чувствате сънливи или замаяни след приема на Амприл. Това е по-вероятно да се случи, когато започнете да приемате Амприл или започнете да приемате по-висока доза. Ако това се случи, не шофирайте и не използвайте никакви инструменти или машини.
  Амприл съдържа лактоза.
  Ако сте уведомен от Вашия лекар, че имате непоносимост към някои захари, свържете се с Вашия лекар
  преди да започнете да приемате този лекарствен продукт.

  3. Как да приемате Амприл
  Винаги приемайте това лекарство точно както Ви е казал Вашият лекар или фармацевт, Попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Прием на лекарството
  Приемайте това лекарство през устата по едно и също време всеки ден. Поглъщайте таблетките цели с течност. Не разтрошавайте и не дъвчете таблетките.

  Какво количество да приемате
  Лечение на високо кръвно налягане
  Обичайната начална доза е 1,25 mg или 2,5 mg веднъж дневно.
  Вашият лекар ще коригира количеството, което приемате, докато кръвното налягане се нормализира.
  Максималната доза е 10 mg веднъж дневно.
  Ако вече приемате диуретици (таблетки увеличаващи количеството на отделената урина), Вашият лекар може да спре или да намали дозата на диурегика, преди началото на лечението с Амприл. За намаляване на риска, след преживян сърдечен удар wiu инсулт Обичайната начална доза е 2,5 mg веднъж дневно.
  Вашият лекар може да вземе решение за увеличаване на дозата, която приемате. Обичайната доза е 10 mg веднъж дневно. Лечение за намаляване ши забавяне на влошаването на бъбречни проблеми Може да започнат с доза от 1,25 mg или 2,5 mg веднъж дневно. Вашият лекар ще коригира количеството, което приемате. Обичайната доза е 5 mg или 10 mg веднъж дневно. Лечение на сърдечна недостатъчност
  Обичайната начална доза е 1,25 mg веднъж на ден. Вашият лекар може да коригира дозата, която приемате. Максималната доза е 10 mg дневно. Два приема на ден са за предпочитане. Лечение след като сте прекарали сърдечен удар
  Обичайната начална доза е 1,25 mg веднъж дневно до 2,5 mg два пъти дневно. Вашият лекар може да коригира дозата, която приемате. Обичайната доза е 10 mg дневно. Два приема на ден са за пред почитане. Старческа възраст
  Вашият лекар ще намали началната доза и ще коригира дозата по-бавно.
  - Ако сте приели повече от необходимата доза Амприл
  Обърнете се към лекар или незабавно отидете в най-близкото болнично отделение. Не шофирайте до болницата, необходимо е някой друг да Ви отведе или се обадете за линейка. Вземете опаковката на лекарството с Вас, за да може лекарят да разбере какво сте приели.
  - Ако сте пропуснали да приемете Амприл
  - Ако сте пропуснали доза, вземете обичайната си доза при следващия прием. Не вземайте двойна доза за да компенсирате пропусната таблетка
  - Ако сте спрели приема на Амприл
  Продължавайте да приемате лекарството, докато Вашият лекар Ви каже да спрете. Не спирайте приема на Амприл само защото сте се почувствали по-добре. Ако го спрете, Вашето заболяване може да се върне.
  - Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани супотребта на този продукт, моля, попитайте Вашият лекар или фармацевт

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Спрете приема на Амприл и веднага посетете лекар, ако забележите някои от следните сериозни нежелани реакции - може да се нуждаете от спешно медицинско лечение:
  Оток на лицето, устните или гърлото, които затрудняват преглъщането или дишането, както и сърбеж и обрив. Това може да бъде признак на тежка алергична реакция към Амприл. Тежка кожна реакция, включваща обрив, язви в устата, влошаване на съществуващо кожно заболяване, зачервяване, образуване на мехури или обелване на кожата (напр. синдром на Стивънс-Джонсън, токсична епидермална некролизаза или еригема мулгиформе).
  Незабавно се обърнете към лекар, ако получите:
  Повишена сърдечна честота, неравномерно или твърде силно сърцебиене (палпитации), гръдна болка, стягане в гърдите или по-сериозни проблеми, включително инфаркт и инсулт. Задух или кашлица. Това може да са признаци на белодробни проблеми. При по-лесно образуване на синини, по-продължително кървене или признаци на кървене (например кървене ст венците), пурпурни петна, покриващи кожата; по-лесно се поддавате на
  инфекции, възпалено гърло и треска, чувство на умора, замайване или бледа кожа. Това могат да бъдат признаци за проблеми с кръвта или костния мозък.
  Силна болка в стомаха, която може да се разпространи до гърба. Това може да бъде признак на панкреатиг (възпаление на панкреаса).
  Треска, студени тръпки, уморяемост, загуба на апетит, стомашна болка, гадене, пожьлтяване на кожата или очите (жълтеница). Това могат да бъдат признаци на чернодробни проблеми като хепатит (възпаление на черния дроб) или чернодробно увреждане.
  Други нежелани реакции, включват:
  Моля, уведомете Вашия лекар, ако някои от изброените нежелани реакции станат сериозни или продължат по дълго от няколко дни.
  Чести (могат д а засегнат до 1 на 10 човека) Главоболие или чувство на умора.
  Чувство на замаяност. Това е по-вероятно д а се случи, когато започнете да приемате Амприл или започнете да приемате по-висока доза.
  Припадък, хипотония (необичайно ниско кръвно налягане), особено когато се изправите или седнете по-рязко.
  Суха дрезнеща кашлица, възпаление на синусите (синузит) или бронхит, задух. Болки в стомаха или червата, диария, нарушено храносмилане, прилошаване. Кожен обрив с или без оток. Болка в гърдите.
  Спазми или банка в мускулите.
  Кръвни изследвания, показващи повече калий от обичайното в кръвта.
  Нечести (могат да засегнат до 1 на 100 човека) Световъртеж (вертиго).
  Сърбеж и необичайна кожна чувствителност като скованост, изтръпване, убождане, парене или пълзене по кожата (парестезия). Захуба или промяна на вкуса. Проблеми със съня.
  Депресия, тревожност, повишена нервност от обикновено или неспокойство. Запушване на носа, затруднено дишане или влошаване на астма.
  Подуване на червата, наречено "чревен ангиоедем" със симптоми като болки в корема, повръщане и диария.

  Киселини, запек или сухота в устата.
  Отделяне на повече вода (урината) през деня отколкото обикновено.
  Изпотяване, повече от обичайното.
  Загуба или понижаване на апетита (анорексия).
  Учестено или неритмично биене на сърцето. Подуване на ръцете и краката.
  Това може да е признак, че тялото ви, задържа повече вода от обикновено.
  Зачервяване.
  Замъглено зрение.
  Болка в ставите.
  Треска.
  Сексуална неспособност при мъжете, намалено сексуално желание при мъже или жени. Увеличен брой на определени бели кръвни клетки (еозинофилия), установено по време на кръвен тест.
  Кръвни изследвания, показващи промени в начина по който работят черния дроб, панкреаса и бъбреците.
  Редки (могат д а засегнат до 1 на 1,000 човека) Чувство на треперене или обърканост. Зачервяване и подуване на езика.
  Тежко лющене или обелване на кожата, сърбящ, надигнат обрив.
  Проблем с ноктите (напр. например загуба или разделяне на нокъта от нокътното легло).
  Кожен обрив или образуване на синини.
  Петна върху кожата и студени крайници.
  Червени, сърбящи, подути или сълзящи очи.
  Нарушения на слуха и шум в ушите.
  Чувство за слабост.
  Кръвни изследвания, показващи намаляване на броя на червените кръвни клетки, белите кръвни клетки или тромбоцитите или количеството на хемоглобина.
  Много редки (могат да засегнат до 1 на 10,000 човека)
  По-гопяма чувствителност към слънчевата светлина от обикновено.

  Други съобщени нежелани реакции
  Моля, уведомете Вашия лекар, ако някои от изброените нежелани реакц ии станат сериозни или продължат повече от няколко дни. Трудна концентрация. Подуване на устните.
  Кръвни изследвания, показващи твърде малко кръвни клетки в кръвта. Кръвни изследвания, показващи по-малко от обичайното количество натрий в κρъвта.
  Промяна в цвета на пръстите на ръцете и краката, когато сте на студено и след това чувствете мравучкане или болезненост, когато се затоплите (феномен на Рейно). Увеличаване на гърдите при мъже. Забавени или нарушени реакции.
  Чувство за парене.
  Промяна в усещането за миризма
  Косопад.
  Ако получите някоя нежелана лекарствена реакция, уведомете Вашият лекар или фармацевт. Това включва други, неописани в тази листовка нежелани лекарственирекации

  5. Как да съхранявате Амприл
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Да не се използва това лекарство след срока на годност, отбелязан върхуопаковката след Тоден до;. Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец
  Да се съхранява под 25°С.
  Да се съхранява в оригиналната опаковка, за да се предпази от влага.
  Не изхвърляйте в канала или в контейнера за домашни отпадъци което и да било лекарство. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърлитененужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и друга информация
  Какво съдържа Амприл
  Активното вещество е рамиприл (ramipril). Всяка таблетка съдържа 1,25 mg рамиприл. Всяка таблетка съдържа 2,5 mg рамиприл. Всяка таблетка съдържа 5 mg рамиприл. Всяка таблетка съдържа 10 mg рамиприл.
  Другите съставки (помощни вещества) са натриев хидрогенкарбонат(Е500), лактоза монохидрат, кроскармелоза натрий, прежелагтинизирано царевично нишесте, натриев стеарил фумараг, жълт железен оксид (Е 172- само в 2,5 mg и 5 mg таблетки и червен железен оксид (Е 172), само в 5 mg.
  Как изглежда Амприл и какво съдържа опаковката
  Амприл 1,25 mg таблетки са бели до белезникави продълговати и плоски таблетки, с размери 8,0 χ 4,0 mm. Амприл 2,5 mg таблетки са жълти продълговати и гшоски таблетки, с размери 10,0 χ 5,00 mm. Амприл 5 mg таблетки са розови продълговати и плоски таблетки, с размери 8,8x4,4 mm. Амприл 10 mg таблетки са бели до белезникави продълговати и плоски таблетки, с размери 11,0 χ 5,5 mm.
  Амприл таблетки се предлагат в кутии по 10,20,30,50,60,90 и 100 таблеткивблисгери.
  Не всички видове опаковки могат да бъдат пуснати в продажба.

  Информация за предписване
  Лекарственият продукт се отпуска по лекарско предписание.
  Притежател на разрешението за употреба и производител
  KRKA, d.d., Novo mesto, §marje§ka cesta6,8501 Novo mesto, Словения

  Този лекарствен продукт има разрешение за употреба в страните членки на ЕИП под следните имена:
  Име на страната членка Име на лекарствения продукт
  Чехия Amprilan 1,25/2,5/5/10
  Естония Ampril 2,5/5/10 Tabletsfakmjen
  Унгария Amprilan 1,25/2,5/5/10 Tablets
  Литва Ampril 2,5/5/10 tabletes
  Латвия Ampril 2,5/5/10 tabletes
  Полша Ampril 2,5/5/10 Tablets
  Словакия Ampril 13/2,5/5/10
  България Ampril 1,25/2,5/5/10 tablets
  Словения Ramipril Krka 1,25/2,5/5/10 tablete
  Дания Ramipril Krka
  Ирландия Ramipril Krica 1 ,25/2,5/5/10 tablets
  Австрия Ramipril Krka 1,25/2,5/5/10 Tabletten
  Швеция Ramipril Krka 1,25/2,5/5/lOtablett

  Тази листовка е коригирана на

  Описание на АМПРИЛ ТАБЛ. 10 мг.х 30

  АМПРИЛ / AMPRIL ТАБЛ. 10 мг.х 30 показания:

  Амприл съдържа лекарство, наречено рамиприл. То принадлежи към групата на лекарства, наречени ACE инхибитори. 

  Амприл действа като: 

  Намалява произвежданите в тялото Ви вещества, които могат да повишат кръвното налягане. Спомага за отпускане и разширяване на кръвоносните Ви съдове. 

  Помага на сърцето по-лесно да изпомпва кръвта в тялото Ви. 

  Амприл може да бъде използван: 

  За лечение на високо кръвно налягане (хипертония). За намаляване риска от получаване на инфаркт или инсулт. За намаляване риска или забавяне влошаването на бъбречни проблеми (независимо дали имате или нямате диабет). 

  За лечение на сърцето, когато не може да изпомпва достатъчно кръв (сърдечна недостатъчност). Като лечение след инфаркт на сърцето (миокарден инфаркт), усложнен със сърдечна недостатъчност. 

  АМПРИЛ / AMPRIL ТАБЛ. 10 мг.х 30 дозировка и приложение:

  Лечение на високо кръвно налягане: Обичайната начална доза е 1,25 mg или 2,5 mg веднъж дневно. Вашият лекар ще коригира количеството, което приемате, докато кръвното налягане се нормализира. Максималната доза е 10 mg веднъж дневно. 

  Ако вече приемате диуретици (таблетки увеличаващи количеството на отделената урина), Вашият лекар може да спре или да намали дозата на диуретика, преди началото на лечението с Амприл. 

  За намаляване на риска, след преживян сърдечен удар или инсулт: Обичайната начална доза е 2,5 mg веднъж дневно. Вашият лекар може да вземе решение за увеличаване на дозата, която приемате. Обичайната доза е 10 mg веднъж дневно. 

  Лечение за намаляване или забавяне на влошаването на бъбречни проблеми: Може да започнат с доза от 1,25 mg или 2,5 mg веднъж дневно. Вашият лекар ще коригира количеството, което приемате. Обичайната доза е 5 mg или 10 mg веднъж дневно. 

  Лечение на сърдечна недостатъчност: Обичайната начална доза е 1,25 mg веднъж на ден. Вашият лекар може да коригира дозата, която приемате. Максималната доза е 10 mg дневно. Два приема на ден са за предпочитане. 

  Лечение след като сте прекарали сърдечен удар: Обичайната начална доза е 1,25 mg веднъж дневно до 2,5 mg два пъти дневно. Вашият лекар може да коригира дозата, която приемате. Обичайната доза е 10 mg дневно. Два приема на ден са за пред почитане.

  АМПРИЛ / AMPRIL ТАБЛ. 10 мг.х 30 съставки:

  Активното вещество е рамиприл (ramipril). Всяка таблетка съдържа 10 mg рамиприл. 

  Другите съставки (помощни вещества) са натриев хидрогенкарбонат(Е500), лактоза монохидрат, кроскармелоза натрий, прежелатинизирано царевично нишесте, натриев стеарил фумарат

  АМПРИЛ ТАБЛ. 10 мг.х 30 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 3,76 лв.
  АМПРИЛ ТАБЛ. 10 мг.х 30 се произвежда от Krka d.d. и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,38 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа