Сайтът използва бисквитки.

 • До 40% ОТСТЪПКА на продукти при диария
  Поръчай сега
 • До 30% ОТСТЪПКА на козметика URIAGE
  Поръчай сега
 • До 35% ОТСТЪПКА на слънцезащитни продукти
  Поръчай сега
 • 25% OТСТЪПКА на хранителни добавки NOW FOODS
  Поръчай сега
 • Специални предложения

  Абонирай ме

  Защо Apteka.puls.bg?

  СИМВАСТАТИН АЛ ТАБЛ. 20МГ. Х 30 SIMVASTATIN AL 20 FILM-COATED TABLET 20 MG X30

  Кат. №: 28474
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка над 100.00 лева.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  Описание на СИМВАСТАТИН АЛ ТАБЛ. 20МГ. Х 30 Кратка характеристика

  СИМВАСТАТИН АЛ / SIMVASTATIN AL ТАБЛ. 20МГ. Х 30 показания:

  Симвастатин AL 20 принадлежи към групата на лекарствени продукти наричани HMG-CoA редуктазни инхибитори. Тези лекарства понижават нивото на мастите (липидите) в кръвта. Симвастатин AL 20 понижава повишените нива на холестерола в кръвта, когато спазването на диета и физическата активност приложени самостоятелно са недостатъчни. Симвастатин AL 20 се използва при пациенти: 

  - с повишени нива на холестерол в кръвта (хиперхолестеролемия) или комбинирана дислипидемия (повишените нива на общия холестерол, триглицериди, липопротеини с ниска плътност и липопротеини с много ниска плътност в кръвта), в комбинация с диета, когато повлияването от спазване на диета или други нефармакологични мерки (напр. физическо натоварване или намаляване на теглото) е недостатъчно 

  - при лечение на хомозиготна фамилна хиперхолестеролемия наследствено заболяване което повишава нивата на холестерола в кръвта) в комбинация с диета и друго липидо-понижаващо лечение (напр. LDL- афереза) или ако такова лечение е неподходящо. 

  - за профилактика на заболявания на сърцето и кръвоносните съдове (сърдечно-съдови заболявания), както и в добавка за коригиране на други рискови фактори и друга кардиопротективна терапия. 

  СИМВАСТАТИН АЛ / SIMVASTATIN AL ТАБЛ. 20МГ. Х 30 дозировка и приложение:

  Дозировката може да варира от 5 до 80 mg симвастатин дневно. Вашият лекар ще започне лечението с по-ниска доза и ще я адаптира към вашите нужди. Обичайно вие ще приемате единична доза симвастатин вечер. 

  Вие не трябва да приемате повече от 80 mg симвастатин дневно. Доза от 80 mg симвастатин ще ви бъде предписана само в случай че нивата на холестерол при вас са с много високи стойности. 

  Режимът на дозиране може да бъде променен в зависимост от това как вашите нива на холестерол се повлияват от лечението. Ако са необходими промени в режима на дозиране те ще бъдат направени на интервали не по-малки от 4 седмици. Лечение на високи нива на холестерол (хиперхолестеролемия) Началната доза е обичайно 10 mg до 20 mg дневно, приети като единична доза вечер. Ако нивата на холестерол при Вас са много високи, началната доза може да бъде увеличена на 20 mg до 40 mg симвастатин дневно, приемана като единична доза вечер. 

  Лечение на хомозиготна фамилна хиперхолестеролемия 

  Хомозиготната фамилна хиперхолестеролемия е наследствено заболяване водещо до много високи нива на холестерол в кръвта и може да доведе до ранна поява на сърдечно заболяване. При това заболяване препоръчителната доза е 40 mg симвастатин дневно вечер или 80 mg симвастатин дневно приети както следва: 

  - 20 mg симвастатин сутрин 

  - 20 mg симвастатин на обяд 

  - 40 mg симвастатин вечер 

  СИМВАСТАТИН АЛ / SIMVASTATIN AL ТАБЛ. 20МГ. Х 30 съставки:

  Активното вещество е симвастатин. 

  Всяка филмирана таблетка съдържа 20 mg симвастатин 

  Помощни вещества: Ядро на таблетката: Безводна лактоза, микрокристал на целулоза, прежелатинизирано царевично нишесте, бутилхидроксианизол (Е320), магнезиев стеарат, талк, 

  Листовка за пациента

  Симвастатин AL 20 mg, филмирани таблетки
  Simvastatin AL 20 mg, film-coated tablets
  Симвастатин (Simvastatin)
  Прочети повече >>

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  подобни продукти