Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на продукти при хрема и запушен нос
  Поръчай сега
 • -20% на козметика EUCERIN
  Поръчай сега
 • -20% на продукти NaturProdukt
  Поръчай сега
 • -15% нa хранителни добавки Dragon Superfoods
  Поръчай сега
 • ТЕЛМИТАН TABL 80 MG Х30

  • ТЕЛМИТАН TABL 80 MG Х30 10,78 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София. Доставка до 2 часа за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  ЛИСТОВКА: ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

  Телмитан® Плюс 40 mg/12,5 mg таблетки Telmitan® Plus 40 mg/12,5 mg tablets
  Телмитан* Плюс 80 mg/12,5 mg таблетки Telmitan® Plus 80 mg/12,5 mg tablets
  Телмитан® Плюс 80 mg/25 mg таблетки Telmitan® Plus 80 mg/25mg tablets
  телмисартан/хидрохлоротиазид telmisartan/hydrochlorothiazide
  Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете употреба на лекарството, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  Винаги приемайте това лекарсто точно както е описано в тази листовка или както Ви е предписал Вашият лекар.
  - Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново.
  - Ако се нуждаете от допълнителна информация или съвет, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  - Ако някоя от нежеланите реакции се прояви, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка.
  - Вие трябва да потърсите лекарска помощ, в случай че не чувствате подобрение или ако състоянието Ви се влошава.
  В тази листовка:
  1. Какво представлява Телмитан Плюс и за какво се
  2. Какво е необходимо да знаете преди да приемете
  3. Как да приемате Телмитан Плюс
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате Телмитан Плюс
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна инф

  1. Какво представлява Телмитан Плюс и за какво се използва
  Трябва да се консултирате с лекар, в случай че не чувствате подобрение или ако състоянието Ви се влошава.
  Телмитан Плюс е комбинация от две активни вещества, телмисартан и хидрохлоротиазид, в една таблетка. Двете вещества спомагат за контрол на високо кръвно налягане.
  - Телмисартан принадлежи към групата лекарства, известни като рецепторни антагонисти на ангиотензин II. Ангиотензин-Ц е вещество, произвеждано във Вашия организъм, което предизвиква свиване на кръвоносните съдове, като по този начин кръвното Ви налягане се повишава. Телмисартан блокира ефекта на ангиотензин II, така че кръвоносните съдове се отпускат, а кръвното налягане се понижава.
  - Хидрохлоротиазид спада към групата лекарства, известни като тиазидни диуретици, причиняващи повишено отделяне на урина, което води до понижаване на кръвното ви налягане.
  Ако не се лекува, високото кръвно налягане, може да увреди кръвоносните съдове в редица органи, което понякога може да доведе до сърдечен инфаркт, сърдечна или бъбречна
  недостатъчност, мозъчен удар или слепота. Обикновено, при високо кръвно налягане няма симптоми преди да възникне увреждане. Затова е важно редовно да се измерва кръвното налягане» за да проверите дали то е в нормални граници.
  Телмнтан Плюс се използва за лечение на високо кръвно налягане (есенциална хипертония) при пациенти, чието кръвно налягане не е достатъчно контролирано, когато телмисартан или хидрохлоротиазид се използват самостоятелно.

  2. Какво е необходимо да знаете преди да приемете Телмнтан Плюс Не приемайте Телмнтан Плюс
  -ако сте алергични (свръхчувствителни) към телмисартан или към някоя от другите съставки на Телмитан Плюс таблетки (изброени в точка б).
  -ако сте алергични (свръхчувствителни) към хидрохлоротиазид или към някои други лекарства, производни на сулфонамиди.
  - ако сте бременна след третия месец. (По-добре да се избягва употребата на Телмитан Плюс и в ранна бременност - виж. раздел „Бременности)
  - ако имате тежки чернодробни проблеми като холестаза или запушване на жлъчните пътища (проблеми с оттичането на жлъчката от жлъчния мехур), или друго тежко чернодробно заболяване.
  -ако страдате от тежка бъбречно заболяване.
  -ако Вашият лекар прецени, че имате ниски нива на калий или високи нива на калций в кръвта, които не се подобряват чрез лечение.
  Ако някое от горепосочените е приложимо във Вашия случай, уведомете Вашия лекар или фармацевт преди да приемете Телмитан Плюс
  Предупреждения и предпазни мерки
  Моля, уведомете Вашия лекар, ако страдате или сте страдали от някое от следните състояния или заболявания:
  - Ниско кръвно налягане (хипотония), което може да възникне, ако сте дехидратирани (прекомерна загуба на вода от организма) или ако имате недостиг на соли, резултат от лечение с диуретици (отводняващи лекарства), диета с ниско съдържание на сол, диария, повръщане или хемодиализа.
  - Бъбречни заболявания или бъбречна транс плантация.
  - Стеноза на бъбречната артерия (стесняване на кръвоносните съдове на единия или на двата бъбрека).
  - Чернодробно заболяване.
  - Сърдечни проблеми.
  - Диабет.
  - Подагра.
  - Повишени нива на алдостерон (задържане на вода и соли в организма, придружено от нарушен баланс на различни минерали в кръвта).
  - Лупус еритематодес (наричана също „кожна туберкулоза*' или "системен лупус еритематодес"), заболяване, при което имунната система на тялото започва да го атакува.
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако мислите, че сте бременна (или може да забременеете). Телмитан Плюс не се препоръчва в ранна бременност и не трябва да се приема след третия месец от бременността, тъй като може сериозно да увреди Вашето бебе, ако се използва в период (вижте раздела „Бременност*').
  Лечение с хидрохлоротиазид може да причини електролитен дисбаланс във Вашия организъм Обичайни симптоми на водно-електролитен дисбаланс включват сухота в устата,слабост
  летаргия, сънливост, безпокойство, болки в мускулите или крампи, гадене (позиви за повръщане), повръщане, уморени мускули и необичайно ускорен сърдечен ритъм (повече от 100 удара в минута). Ако почувствате някой от тези симптоми трябва да уведомите Вашия лекар.
  Трябва също да уведомите Вашия лекар, ако почувствате повишена чувствителност на кожата при излагане на слънце със симптоми на изгаряне от слънце (като зачервяване, сърбеж, подуване, изприщване), които се появяват по-бързо от нормално.
  В случай на операция или упойка, трябва да уведомите Вашия лекар, че приемате Телмитан Плюс.
  Употребата на Телмитан Плюс не се препоръчва при деца и юноши до 18 години.
  Както при всички други рецепторни антагонисти на ангиотензин II, телмисартан може да бъде по-слабо ефективен при понижаване на кръвното налягане при пациенти от черната раса.
  Други лекарства и Телмитан Плюс
  Моля, уведомете Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително такива, отпускани без рецепта. Може да се наложи вашият лекар да промени дозата на тези лекарства или да предприеме други предпазни мерки. В някои случаи може да се наложи да прекратите приема на някое от лекарствата. Това се отнася особено за лекарствата, изброени по-долу, когато се приемат едновременно с Телмитан Плюс.
  - Лекарства, съдържащи литий, за лечение на някои видове депресия.
  - Лекарства, асоциирани с ниско ниво на калий в кръвта (хипокалиемия) като други диуретици (обезводняващи лекарства), разслабителни (напр. рициново масло), кортикостероиди (напр. преднизон), АКТХ (хормон), амфотерицин (противогъбично лекарство), карбеноксолон (използва се за лечение на язви в устата), пеницилин G натрий (антибиотик) и салицилова киселина и нейни производни.
  - Калий-съхраняващи диуретици, калиеви добавки, калий-съдържащи заместители на солта, АСЕ инхибитори, които могат да повишат нивата на калий в кръвта.
  - Лекарства за сърцето (напр. дигоксин) или лекарства за контрол на сърдечния ритъм (напр. хинидин, дизопирамид).
  - Лекарства, използвани за лечение на психични разстройства (напр. тиоридазин, хлорпромазин, левомепромазин).
  - Други лекарства за лечение на високо кръвно налягане, стероиди, болкоуспокояващи, лекарства за лечение на рак, подагра или артрит и добавки с витамин D.
  Телмитан Плюс може да засили ефекта на други лекарства да понижават кръвното налягане и трябва да се консултирате с Вашия лекар, ако е необходимо да коригирате дозата на другото лекарство, докато приемате Телмитан Плюс.
  Както и при други лекарства за понижаване на кръвното налягане, ефектът на Телмитан Плюс може да се намали, когато приемате НСПВС (нестероидни противовъзпалителни средства, напр. аспирин или ибупрофен).
  Употреба на Телмитан Плюс с храни н напитки
  Може да приемате Телмитан Плюс с или без храна.
  Бременност, кърмене и фертилнтет
  Бременност
  Трябва да уведомите Вашия лекар, ако мислите, че сте бременна (или може да забременеете) Обикновено, вашият лекар ще Ви посъветва да прекратите приема на Телмитан Плюс преди да забременеете или веднага щом разберете, че сте бременна и ще Ви посъветва да приемате друго лекарство вместо Телмитан Плюс. Телмитан Плюс не се препоръчва в ранна бременност и не
  трябва да се приема, ако сте бременна след третия месец, тъй като може сериозно да увреди Вашето дете, ако се използва след третия месец от бременността.
  Кърмене
  Информирайте Вашия лекар, ако кърмите или имате намерение да кърмите. Телмитан Плюс не се препоръчва на майки, които кърмят и Вашият лекар може да Ви назначи друго лечение, ако искате да кърмите, особено ако Вашето дете е новородено или е родено преждевременно.
  Шофиране и работа с машини
  Няма данни за ефекта на Телмитан Плюс върху способността за шофиране или работа с машини. Някои хора се чувстват замаяни или изморени при лечение на високо кръвно налягане. Ако се почувствате замаяни или изморени, не шофирайте и не работете с машини.
  Важна информация относно някои от съставките на Телмитан Плюс Телмитан Плюс съдържа млечна захар (лактоза) и манитол.
  Ако имате непоносимост към някои захари, консултирайте се с Вашия лекар преди да започнете приема на Телмитан Плюс

  3. Как да приемате Телмитан Плюс
  Винаги използвайте Телмитан Плюс точно както Ви е казал Вашият лекар. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако не сте сигурни за нещо.
  Обичайната доза Телмитан Плюс е една таблетка дневно. Опитайте се да приемате таблетка по едно и също време всеки ден. Може да приемате Телмитан Плюс с или без храна. Таблетките трябва да се поглъщат с малко вода или друга безалкохолна напитка. Важно е да приемате Телмитан Плюс всеки ден, докато Вашият лекар не Ви посъветва друго.
  Ако Вашия черен дроб не функционира правилно, обичайната доза не трябва да надвишава 40 mg/12,5 mg дневно.
  Ако сте приели повече от необходимата доза Телмитан Плюс
  Ако случайно приемете твърде много таблетки, свържете се незабавно с Вашия лекар, фармацевт или с най-близкия център за спешна помощ.
  Ако сте пропуснали да приемете Телмитан Плюс
  Ако забравите да приемете една доза, не се безпокойте. Вземете дозата веднага щом се сетите и след това продължете приема по обичайния начин- Ако не приемете Вашата таблетка същия ден, вземете обичайната доза на следващия ден. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснати единични дози.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с употребата на този продукт, моля, попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4.Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, Телмитан Плюс може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Тези нежелани реакции могат да възникнат с определена честота, която се определя както следва:
  -много чести: засягащи повече от 1 пациент на 10
  - чести: засягащи от 1 до 10 пациенти на 100 -нечести: засягащи от 1 до 10 пациенти на 1 000
  - редки: засягащи от 1 до 10 пациенти на 10 000
  - много редки: засягащи по-малко от 1 пациенти на 10 000
  е неизвестна честота: честотата не може да бъде преценено от наличните данни
  Някои нежелани реакции могат да бъдат сериозни и изискват незабавна медицинска помощ:
  Трябва да отидете незабавно при Вашия лекар, ако почувствате някой от следните симптоми: Сепсис** (често наричан „отравяне на кръвта'*) е тежка инфекция с възпалителен процес в цялото тяло, бързо подуване на кожата и лигавицата (ангиоедем); тези нежелани реакции са редки, но изключително сериозни и пациентите трябва незабавно да преустановят приема на лекарството и да потърсят своя лекар. Ако тези реакции не се лекуват, могат да бъдат фатални.
  Честите нежелани реакции могат да включват: Замаяност
  Нечестите нежелани реакции могат да включват:
  Понижени нива на калий в кръвта, безпокойство, припадък (синкоп), усещане за изтръпване, мравучкане (парестезия), чувство за виене на свят (вертиго), ускорен сърдечен пулс (тахикардия), нарушения на сърдечния ритъм, ниско кръвно налягане, рязък спад на кръвното налягане при изправяне, недостиг на въздух (диспнея), симптоми на разстроен стомах като диария, сухота в устата, флатуленция (газове), болки в гърба, мускулни спазми, болки в мускулите, еректилна дисфункция (невъзможност за получаване или задържане на ерекция), болки в гръдния кош, повишени нива на пикочна киселина в кръвта.
  Редките нежелани реакции могат да включват:
  Възпаление на белия дроб (бронхит), активиране или влошаване на системен лупус еритематодес (заболяване, при което имунната система на тялото започва да го атакува, което причинява болки в ставите, кожни обриви и повишена температура); възпалено гърло, възпалени синуси, чувство на тъга (депресия), трудно заспиване (безсъние), нарушено зрение, затруднено дишане, болка в стомаха, запек, подуване на корема (диспепсия), позиви за повръщане, възпаление на стомаха (гастрит), нарушена чернодробна функция*, бързо подуване на кожата и лигавицата, което може също да доведе до смърт (ангиоедем също с фатален изход), зачервяване на кожата (еритема), алергични реакции като сърбеж или обрив, повишено потене, копривна треска (уртикария), болки в ставите (артралгия) и болки в крайниците, мускулни крампи, заболявания подобни на грип, болка, повишени нива на пикочна киселина, ниски нива на натрий, повишени нива на креатинин, чернодробни ензими или креатин фосфокиназа в кръвта.
  ¦Повечето случаи на нарушена чернодробна функция и чернодробно нарушение от постмаркетинговия опит с телмисартан се появяват при пациенти от Япония.
  Телмисартан
  При пациенти, приемащи телмисартан отделно, се съобщава за следните нежелани реакции: Нечестите нежелани реакции могат да включват:
  Инфекция на горните дихателни пътища (напр., възпалено гърло, възпалени синуси, чести настинки), инфекции на пикочните пътища, дефицит на червени кръвни телца (анемия), високи нива на калий в кръвта, бавен сърдечен ритъм (брадикардия), увреждане на бъбреците, включително остра бъбречна недостатъчност, слабост.
  Редките нежелани реакции могат да включват:
  Сепсис** (често наричан „отравяне на кръвта" е тежка инфекция с възпалителен процес в цялото тяло, което може да доведе до смърт), нисък брой тромбоцити (тромбоцитопения) увеличаване на определени бели кръвни телца (еозинофилия), тежка алергична реакция(напр.
  свръхчувствителност, анафилактична реакция, лекарствен обрив), ниски нива на кръвната захар (при пациенти страдащи от диабет), разстроен стомах, екзема (заболяване на кожата)артроза възпаление на сухожилията, понижен хемоглобин (кръвен протеин).
  **В дългосрочно проучване, включващо повече от 20 000 пациенти, повече пациенти лекувани с телмисартан получават сепсис в сравнение с пациенти, които не приемат телмисартан. Събитието може да е било случайно или да бъде свързано с механизъм, който не е познат към този момент.
  Хидрохлоротиазид
  При пациенти, приемащи хидрохлоротиазид отделно, се съобщава за следните нежелани реакции:
  Нежеланите реакции с неизвестна честота могат да включват:
  Възпаление на слюнчените жлези, понижава броя клетки в кръвта, включително нисък брой на червени и бели кръвни телца, нисък брой тромбоцити (тромбоцитопения), сериозни алергични реакции (напр., свръхчувствителност, анафилактична реакция), понижаване или загуба на апетит, безпокойство, прималяване, замъглено зрение или виждане в жълто, възпаление на кръвоносните съдове (некротизиращ васкулит), възпален панкреас, разстроен стомах, пожълтяване на кожата или очите (жълтеница), лупус-подобен синдром (състояние, имитиращо заболяването наречено системен лупус еритематодес, при което имунната система на тялото започва да го атакува), кожни заболявания като възпалени кръвоносни съдове на кожата, повишена чувствителност към слънчева светлина или мехури и белене на горния слой кожа (токсична епидермална некролиза), слабост, възпаление на бъбреците или нарушена бъбречна функция, глюкоза в урината (глюкозурия), повишена температура, нарушен електролитен баланс, високи нива на холестерол в кръвта, понижен кръвен обем, глюкоза в урината (глюкозурия), повишени нива на глюкоза или мазнини в кръвта.

  5. Как да съхранявате Телмистaн Плюс
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте Телмитан Плюс след срока на годност, отбелязан върху кутията след „Годно до". Срокът на годност се отнася за последния ден от посочения месец.
  Това лекарство не изисква специални условия на съхранение. Трябва да съхранявате Вашето лекарство в оригиналната опаковка, за да предпазите таблетките от влага.
  Понякога външният слой на блистерната опаковка се отделя от вътрешния слой между блистерните гнезда. Не е необходимо да предприемате нещо, ако това се случи.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да унищожите ненужните Ви лекарства. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6.Съдържание на опаковката и допълнителна информация Какво съдържа Телмитан Плюс
  Активните вещества са телмисартан и хидрохлортиазид. Всяка таблетка съдържа 40 mg телмисартан и 12,5 mg хидрохлоротиазид. Всяка таблетка съдържа 80 mg телмисартан и 12,5 mg хидрохлоротиазид.
  Другите съставки са манитол, натриев хидроксид, меглумин, повидон К25, натриев стеарил
  фумарат, магнезиев стеарат, лактоза монохидрат.
  Как изглежда Телмитан Плюс и какво съдържа опаковката
  Телмитан Плюс 40 mg/12,5 mg таблетки са продълговати, двойно изпъкнали, двуслойни, без покритие, с един бял до почти бял слой и един розов пъстър слой, гравиран с надпис 'L199'.
  Телмитан Плюс 80 mg/12,5 mg таблетки са продълговати, двойно изпъкнали, двуслойни, без покритие, с един бял до почти бял слой и един розов пъстър слой, гравиране надпис 'L200'.
  Телмитан Плю
  ълговати, двойно изпъ лт пъстър слой, гравира
  10 таблетки в блистер от алуминиево фолио /алуминиево фолио, по 3 блистера в опаковка,
  Притежател на разрешението за употреба
  СОФАРМА АД
  ул. Илиенско шосе 16, 1220 София, България
  Производители
  СОФАРМА АД
  ул. Илиенско шосе 16, 1220 София, България
  CemelogBRS Ltd.
  Н-2040 Budaors, Vasutu. 13.
  Унгария
  Този лекарствен продукт е разрешен за употреба в страните-членки на ЕИО (Европейска икономическа общност) под следните имена:
  Португалия: Telmitan Plus
  България: Телмитан Плюс/ Telmitan Plus
  Дата на последно одобрение на листовката: Ноември 2013

  Описание на ТЕЛМИТАН TABL 80 MG Х30

  ТЕЛМИТАН / TELMITAN TABL 80 MG Х30 показания:

  Телмитан принадлежи към групата лекарствени продукти, известни като рецепторни антагонисти на ангиотензин II. Ангиотензин II е вещество, образуващо се в организма, което предизвиква свиване на кръвоносните съдове, като по този начин повишава кръвното Ви налягане. Телмитан блокира ефекта на ангиотензин II, така че кръвоносните съдове се отпускат и кръвното налягане се понижава.

  Телмитан се използва за лечение на есенциална хипертония (високо кръвно налягане). "Есенциална" означава, че високото кръвно налягане не е причинено от друго заболяване.

  Ако не се лекува, високото кръвно налягане може да увреди кръвоносните съдове на някои органи, което в определени случаи може да доведе до сърдечен инфаркт, сърдечна или бъбречна недостатъчност, мозъчен инсулт и слепота. Обикновено високото кръвно налягане е безсимптомно преди появата на увреждания. Поради това, е важно редовно да се измерва кръвното налягане, за да се провери дали то е в нормални граници.

  Телмитан се използва също за намаляване на риска от настъпване на сърдечно-съдови инциденти (например сърдечен инфаркт или мозъчен удар), при пациенти които са с висок риск поради влошено или блокирано кръвоснабдяване на миокарда или долните крайници, пациенти, претърпели мозъчен удар, както и страдащи от напреднал диабет с усложнения. Вашият лекар може да Ви информира, ако имате повишен риск от възникване на такива инциденти.

  ТЕЛМИТАН / TELMITAN TABL 80 MG Х30 дозировка и приложение:

  Обичайната доза Телмитан е една таблетка дневно. Опитайте се да приемате таблетката по едно и също време всеки ден. Може да приемате Телмитан със или без храна. Таблетките трябва да се поглъщат с малко вода или друга безалкохолна напитка. Важно е да приемате Телмитан всеки ден, докато Вашия лекар не Ви посъветва друго. Ако ефектът на Телмитан Ви се струва прекалено силен или слаб, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт.

  Обичайната доза Телмитан за лечение на високо кръвно налягане, за повечето пациенти, е една таблетка от 40 mg веднъж дневно, с която се осигурява контрол на кръвното налягане за период над 24 часа. Вашият лекар може да Ви препоръча по-ниска доза - една таблетка от 20 mg дневно. Телмитан може да бъде използван в комбинация с диуретици (обезводняващи лекарства), като хидрохлортиазид, което води до по-значително понижаване на кръвното налягане.

  Обичайната доза Телмитан за намаляване на риска от възникване на сърдечно-съдови инциденти, е една таблетка от 80 mg веднъж дневно. В началото на курса на превенция с Телмитан 80 mg, кръвното налягане трябва да се проследява често.

  Ако страдате от заболяване или нарушена функция на черния дроб, обичайната доза не трябва да надвишава 40 mg веднъж дневно.

  ТЕЛМИТАН / TELMITAN TABL 80 MG Х30 съставки:

  Всяка таблетка Телмитан 80 mg съдържа 80 mg телмисартан.

  Другите съставки са: манитол, меглумин, повидон (К-25), натриев хидроксид, натриев стеарилфумарат, магнезиев стеарат.

  ТЕЛМИТАН TABL 80 MG Х30 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 10,78 лв.
  ТЕЛМИТАН TABL 80 MG Х30 се произвежда от Софарма АД и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 1,08 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа