Сайтът използва бисквитки.

 • до -50% на продукти за тонус
  Поръчай сега
 • -25% на козметика URIAGE
  Поръчай сега
 • -20% на серията Acne Out
  Поръчай сега
 • -25% нa продукти против косопад
  Поръчай сега
 • ТЕВА ТРИМ TABL. RELEASE PROLONG 35 MG X30

  • ТЕВА ТРИМ TABL. RELEASE PROLONG 35 MG X30 9,37 лв. от Apteka.puls.bg
  При пазаруване от Apteka.puls.bg получавате:
  1. Безплатна доставка за София. Доставка до 2 часа за София.
  2. Електронни ваучери и промо кодове за отстъпки за регистрирани потребители с профил.
  3. Можете да оставите коментар за продукт, терапия и да получите обратна връзка от маг. фармацевт дискретно и поверително.
  4. Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка.
  5. Достъп до екслузивни промоции и сезонни намаления.
  6. Пазарувате лесно и удобно през фейсбук профила си.

  Листовка: информация за потребителя

  ТеваТрим 35 mg таблетки с удължено освобождаване
  TevaTrim 35 mg tablets
  триметазидинов дихидрохлорид
  Този лекарствен продукт подлежи на допълнително наблюдение. Това ще позволи бързото установяване на нова информация относно безопасността. Можете да дадете своя принос като съобщите всяка нежелана реакция, която сте получили. За начина на съобщаване на нежелани реакции вижте края на точка 4.
  Прочетете внимателно цялата листовка преди да започнете да приемате това лекарство, тъй като тя съдържа важна за Вас информация.
  Запазете тази листовка. Може да се наложи да я прочетете отново. Ако имате някакви допълнителни въпроси, попитайте Вашия лекар или фармацевт. Това лекарство е предписано лично на Вас. Не го преотстъпвайте на други хора. То може да им навреди, независимо че признаците на тяхното заболяване са същите като Вашите. Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва и всички възможни нежелани реакции, неописани в тази листовка. Вижте точка 4.
  Какво съдържа тази листовка
  1. Какво представлява ТеваТрим и за какво се използва
  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ТеваТрим
  3. Как да приемате ТеваТрим
  4. Възможни нежелани реакции
  5. Как да съхранявате ТеваТрим
  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация

  1. Какво представлява ТеваТрим и за какво се използва
  Триметазидин принадлежи към група лекарства наречени сърдечни препарати. Това лекарство е предназначено за употреба при възрастни, в комбинация с други медикаменти за лечение на ангина пекторис (гръдна болка, причинена от коронарна болест).

  2. Какво трябва да знаете, преди да приемете ТеваТрим
  Не приемайте ТеваТрим
  ако сте алергични към активното вещество или към някоя от останалите съставки на това лекарство (изброени в точка 6); - ако имате болест на Паркинсон: заболяване на мозъка, което води до нарушения на движението (треперене, трудна подвижност и схващания, нарушения на походката); ако имате тежки бъбречни проблеми.
  Предупреждения и предпазни мерки
  Говорете с Вашия лекар или фармацевт преди да приемете ТеваТрим.
  Информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако:
  имате проблеми с очите, които са причинени от повишено кръвно налягане в кръвоносните съдове на окото или страдате от или сте имали глаукома (очно заболяване което се предизвиква от повишено налягане вътре в окото); имате тежко бъбречно заболяване.
  Това лекарство може да доведе до появата на или да влоши симптоми като треперене, скована поза, забавени движения и клатушкаща се, небалансирана походка, особено при хора в старческа възраст, което трябва да се изследва и да се съобщава на Вашия лекар, който може да направи повторна преценка на лечението.
  Деца и юноши
  Това лекарство не се препоръчва за употреба при деца и юноши под 18 години. Други лекарства и ТеваТрим
  Не са установени взаимодействия с други лекарствени продукти или храни.
  Триметазидин може да бъде използван с хепарин, калципарин, перорални антикоагуланти, лекарствени продукти използвани при нарушения в обмяната на мазнините, салицилова киселина, р-адренолитици, лекарствени продукти блокери на калциевите канали, дигиталисови гликозиди.
  Моля информирайте Вашия лекар или фармацевт, ако приемате или наскоро сте приемали други лекарства, включително и такива отпускани без рецепта.
  Бременност, кърмене в фертилитет
  Няма опит с употребата на триметазидин по време на бременност и кърмене. Не приемайте триметазидин, ако сте бременна или кърмите, освен ако Вашият лекар не счита това за необходимо.
  Посъветвайте се с Вашия лекар или фармацевт преди употребата на което и да е лекарство. Шофиране и работа с машини
  Това лекарство може да предизвика сънливост или замаяност, които да повлияят способността Ви за шофиране и работа с машини.
  ТеваТрим съдържа натрий
  Този лекарствен продукт съдържа 56 mg натрий в една таблетка. Това трябва да се има предвид, ако сте на диета с контролиран прием на сол. Говорете с Вашия лекар, ако имате допълнителни въпроси.

  3. Как да приемате ТеваТрим
  Винаги приемайте това лекарство точно така, както Ви е казал Вашият лекар. Ако не сте сигурни в нещо, попитайте Вашия лекар или фармацевт.
  Препоръчителната доза е по една таблетка два пъти дневно, сутрин и вечер по време на храна.
  Таблетката трябва да се поглъща цяла с чаша вода. Не чупете, размачквайте или дъвчете таблетките.
  Ако имате бъбречни проблеми или сте на възраст над 75 години, Вашият лекар може да коригира дозата на лекарството.
  Употреба при деца и юноши (под 18-годишна възраст)
  Триметазидин не се препоръчва за употреба при деца и юноши под 18-годишна възраст, поради недостатъчно данни относно ефикасността и безопасността.
  Ако сте приели повече от необходимата доза ТеваТрим Ако сте приели по-голямо количество таблетки от необходимото, незабавно се Вашия лекар или най-близкия център за спешна помощ. Носете със себе си опаковката дори да е празна.
  Ако сте пропуснали да приемете ТеваТрим
  Ако сте забравили да вземете таблетка, просто вземете следващата доза в обичайното време. Не вземайте двойна доза, за да компенсирате пропуснатата доза.
  Ако сте спрели приема на ТеваТрим
  Вземайте ТеваТрим толкова дълго, колкото Ви е препоръчал Вашия лекар. Не спирайте приема, нито променяйте дозата на триметазидин без да сте се консултирали с Вашия лекар.
  Ако имате някакви допълнителни въпроси свързани с употребата на този продукт, моля попитайте Вашия лекар или фармацевт.

  4. Възможни нежелани реакции
  Както всички лекарства, това лекарство може да предизвика нежелани реакции, въпреки че не всеки ги получава.
  Може да се развият следните нежелани реакции, но не е необходимо да се консултирате с Вашия лекар незабавно:
  Чести нежелани реакции наблюдавани при по-малко от 1 потребител на 10 Замаяност Главоболие Болка в стомаха Диария
  Нарушено храносмилане
  Гадене, повръщане
  Кожен обрив, сърбеж или бучки
  Слабост
  Редки нежелани реакции наблюдавани при по-малко от 1 на 10 000 потребители до 1 на 1 000 потребители
  Бързо или неравномерно биене на сърцето (наречено още палпитации), екстрасистоли, ускорена сърдечна дейност, понижение на кръвното налягане при изправяне, което води до замайване, замаяност или припадък, отпадналост (общо неразположение), зачервяване, падане, зачервяване на лицето.
  Много редки нежелани реакции наблюдавани при по-малко от 1 потребител на 10 000
  Треперене, схващане на ръцете и краката, загуба на нормални движения Тези симптоми ще изчезнат след прекратяване на на лечннето.
  С неизвестна честота
  Екстрапирамидни симптоми (необичайни движения, включително треперене и усукване на ръцете и пръстите, въртеливи движения на тялото, невъзможност за ходене в права посока и схващане на ръцете и краката), обикновено обратими след спиране на лечението.
  Нарушения на съня (трудно заспиване, сънливост), запек, сериозен генерализиран червен кожен обрив с образуване на мехури, подуване на лицето, устните, устата, езика или гърлото, което може да доведе до трудно преглъщане или дишане.
  Силно намаляване броя на белите кръвни клетки, което води до повишена чувствителност към инфекции, намаляване броя на тромбоцитите, с повишаване на риска от кървене или кръвонасядане.
  Чернодробно заболяване (гадене, повръщане, загуба на апетит, общо неразположение, повишена температура, сърбеж, пожълтяване на кожата и бялото на очите, светло оцветени изпражнения и тъмна урина).
  Съобщаване на нежелани реакции
  Ако получите някакви нежелани лекарствени реакции, уведомете Вашия лекар или фармацевт. Това включва всички възможни неописани в тази листовка нежелани реакции. Можете също да съобщите нежелани реакции директно чрез националната система за съобщаване, посочена в Приложение V. Като съобщавате нежелани реакции, можете да дадете своя принос за получаване на повече информация относно безопасността на това лекарство.

  5. Как да съхранявате ТеваТрим
  Да се съхранява на място, недостъпно за деца.
  Не използвайте това лекарство след срока на годност, отбелязан върху картонената опаковка, след "Годен до:" Срокът на годност отговаря на последния ден от посочения месец.
  Лекарствата не трябва да се изхвърлят в канализацията или в контейнера за домашни отпадъци. Попитайте Вашия фармацевт как да изхвърляте лекарствата, които вече не използвате. Тези мерки ще спомогнат за опазване на околната среда.

  6. Съдържание на опаковката и допълнителна информация
  Какво съдържа ТеваТрим
  Активното вещество е триметазидинов дихидрохлорид. Всяка таблетка с удължено освобождаване съдържа 3 5 mg триметазидинов дихидрохлорид.
  Другите съставки са натриев хлорид, повидон КЗО, магнезиев стеарат, целулозен ацетат и хипромелоза.
  Как изглежда ТеваТрим и какво съдържа опаковката
  ТеваТрим 35 mg таблетки с удължено освобождаване са бели до почти бели, кръгли филмирани таблетки с малко вдлъбване от едната страна.
  Опаковки от 30, 60, 90, 100, 500 и 1 000 таблетки. Не всички видове опаковки може да бъдат пуснати на пазара.
  Притежател на разрешението за употреба
  Тева Фармасютикълс България ЕООД ул. Н.В. Гогол 15 ет. 1,1124 София България
  Тел.: +359 2 489 95 82
  Производител
  Laboratories Belmac, S.A. Poligono Malpica c/C n° 4, 500 16 (Zaragoza) Испания
  Дата на последно преразглеждане на листовката

  Описание на ТЕВА ТРИМ TABL. RELEASE PROLONG 35 MG X30

  ТЕВА ТРИМ TABL. RELEASE PROLONG 35 MG X30 се предлага в Apteka.puls.bg на цена от 9,37 лв.
  ТЕВА ТРИМ TABL. RELEASE PROLONG 35 MG X30 се произвежда от Teva и може да бъде закупен от Apteka.puls.bg на преференциална цена от 0,94 лв., ако използвате вашите бонус точки.

  Ако имате регистрация в сайта:
  • Вие получавате точки при всяка покупка на наш продукт от онлайн магазина ни, освен на тези в промоция.
  • До цената на продукта можете да видите колко точки ще получите при покупка му.
  • Със събраните точки можете да купувате продукти, като тяхната цена в бонус точки е посочена в карето над цената на продукта.

  Защо да пазарувате от AptekaPuls.bg?

  • Доставка до 2 часа за София
  • Дискретна и поверителна обратна връзка от маг. фармацевт на Ваш въпрос
  • Електронни ваучери и промо кодове с отстъпки за регистрирани потребители с профил
  • Пазарувате безплатно с бонус точки, генерирани с всяка онлайн покупка

  Запитване

  С Вас ще се свърже наш служител, да отговори на вашето запитване

  Победители

  • Все още не са изтеглени победители
  • Ако искаш и твоето има да бъде сред печелившите участвай!
  Заяви участие

  Регистрация

  Регистрация

  •   Съгласявам се предоставените от мен лични данни: име, фамилия, e-mail и телефон да бъдат събирани, съхранявани и обработвани от apteka.puls.bg, за предоставяне на услугата за онлайн пазаруване на избрани от мен продукти.
  •   Прочетох, разбрах и приемам Общите условия за ползване и Политика за защита на личните данни
  • общите условия

  Вход

  Вход

  Забравена парола

  Обратно във входа