Klorane Hibiscus подхранващ душ крем хубискус, 2 бр. х 200 мл, 400 мл | Клоран

Klorane Hibiscus подхранващ душ крем хубискус, 2 бр. х 200 мл, 400 мл | Клоран

Моля, първо изберете разновидност.
21,99 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
Извести ме при наличност

Наименование: Klorane Hibiscus Хидратиращ душ-гел с цвят от хибискус

Хидратиращ душ-гел с цвят от хибискус

Аромат: Cupuaçu/Купуасу

Приложение: Тяло

Душ гелът с цвят от хибискус с органично масло от купуасу нежно почиства кожата и запазва нейния баланс с приятен, енергизиращ аромат.

Нежен, без сулфати и сапун, подхранващият душ гел с цвят от хибискус е специално създаден за нежно почистване на всички типове кожа, без да я дехидратира. Обогатена с ОРГАНИЧНО масло от купуасу, формулата осигурява на кожата дълготрайна хидратация*. Под душа текстурата на гела освобождава енергизиращ аромат на цвят от хибискус, за чиста и еластична кожа в една стъпка. Биоразградим** и веган***, той е опакован в практична туба с еко-дизайн капачка, която е по-плоска и използва 40% по-малко пластмаса.

*Дълготрайна хидратация на кожата: +24% след 21 дни - корнеометричен тест на 16 души. ** В съответствие със стандарт OECD 301B. *** Без съставки от животински произход.

Описание: Klorane Душ гел-крем Цвят от Хибискус е специално формулиран за почистване на всички типове кожа, без да я дехидратира. Богат на мастни киселини и ОРГАНИЧНО масло от купуасу, осигурява дълготрайна хидратация*, като същевременно запазва естествения баланс на кожата. Гел-крем текстурата създава лека пяна под душа и оставя кожата чиста и еластична с приятен аромат. Биоразградим** и веган***, той е опакован в практична туба с еко-дизайн капачка, която е по-плоска и използва 40% по-малко пластмаса.

*Дълготрайна хидратация на кожата: +24% след 21 дни - корнеометричен тест на 16 души.

** В съответствие със стандарт OECD 301B.

*** Без съставки от животински произход.

Вид на продукта: Душ-гел/гел за измиване

Държава на произход: Франция

Изследвания: 94% Общо удовлетворение¹

97% Успокоена кожа²

97% Подхранена кожа²

¹Тестван от потребителите върху 32 субекта за 22 дни.

²Използван тест за толерантност на 32 потребители за 22 дни.

Ползи:

  • Почиства: нежната му почистваща основа образува лека пяна и нежно почиства **** кожата.
  • Балансира: спазвайки баланса на всички типове кожа, почиства, без да изсушава кожата.
  • Ревитализира: ароматът на цвят на хибискус съдържа ревитализиращи нотки на хибискус, орлови нокти и божур.

****Нежно почистване: 97% са съгласни – тестван върху 90 души в продължение на 10 дни.

Подходящ за: За цялото семейство

Консистенция: Гел

Опаковка: Туба

Подхранваща процедура с органично купуасу за косата и кожата. Гамата за грижа за косата е идеална за много суха и увредена коса, като възстановява и подхранва в дълбочина, без да утежнява косата. Но тя включва и гама за грижа за тялото, която интензивно подхранва кожата.

Тази нова гама от екологични продукти за коса и тяло, разработена с органично купуасу, дълбоко подхранва и възстановява сухата коса и кожа, на които липсва хидратация. Косата е по-лъскава, по-мека на допир и по-еластична, което улеснява оформянето ѝ. Идеална за естествено къдрава, вълнообразна, на къдрици или накъдрена коса. Кожата Ви ще бъде отново възстановена благодарение на хидратиращите свойства на органичното купуасу и на маслото с мастни киселини, което спомага за задържането на вода в епидермиса.

Предназначен за: Универсална грижа - за жени и за мъже

Състав: WATER (AQUA)*. GLYCERIN*. CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL. SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE. DECYL GLUCOSIDE*. POLYSORBATE 20. LAURYL BETAINE. THEOBROMA GRANDIFLORUM SEED BUTTER*. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL (HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL)*. TOCOPHEROL. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID*. COCO-GLUCOSIDE*. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL OLEATE*. HYDROGENATED VEGETABLE GLYCERIDES CITRATE*. OLETH-10. SODIUM BENZOATE. SODIUM CHLORIDE. TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

Честота на ползване: Ежедневно

Приложение: Нанесете 2-3 изпомпвания за цялото тяло. Разпенете и изплакнете. Дерматологично тестван, изплакнете в случай на контакт с очите.

Съхранение: Няма специални условия за съхранение


Klorane Hibiscus подхранващ душ крем хубискус, 2 бр. х 200 мл, 400 мл | Клоран

Klorane Hibiscus подхранващ душ крем хубискус, 2 бр. х 200 мл, 400 мл | Клоран

21,99 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Извести ме при наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.