Klorane Nettle сух шампоан коприва, 150 мл | Клоран

Klorane Nettle сух шампоан коприва, 150 мл | Клоран

Категория: Шампоани Марка: Klorane SKU: Доставка
Моля, първо изберете разновидност.
23,60 лв.
Стара цена: 29,50 лв.
Спестяваш: 5,90 лв.
Офертата изтича след:
: : :
Няма наличност
Извести ме при наличност

Наименование: Klorane Nettle Сух шампоан за мазен скалп с коприва

Сух шампоан за мазен скалп с коприва

Аромат: Nettle/Коприва

Приложение: Коса

Този сух шампоан с коприва ви позволява да разделечите във времето миенето на косата, като контролира производството на себум в продължение на 48 часа.

Сухият шампоан с коприва на Klorane е ефективен за бързо почистване на мазна коса, като почиства скалпа и придава свежест, мекота и обем на косата, без да я мокри. Уникалната формула съдържа натурални активни съставки, които абсорбират излишния себум, оставяйки косата чиста с една лесна стъпка. Спреят без изплакване позволява бързо и равномерно нанасяне върху всички части на скалпа. Естествено безупречна коса, независимо от ситуацията.

Описание: Сухият шампоан с коприва на Klorane е разработен за бързо почистване на мазната коса, без да я мокри, като почиства скалпаи абсорбира излишното омазняване, за да остане косата чиста по-дълго време. Натуралните съставки, които абсорбират излишния себум, ви позволяват да отложите във времето миенето на косата*, намалявайки производството на себум за 48 часа. Формулата с коприва осигурява свежест, мекота и обем на косата, склонна към омазняване, без да дразни скалпа. Спреят с формула без изплакване дава възможност за бързо и равномерно нанасяне, като същевременно пести вода.

*+1 ден преди следващото измиване с шампоан – антисеборейна биометрология – тестван при 33 жени – еднократна употреба.

Вид на продукта: Сух шампоан

Държава на произход: Франция

Изследвания: Контролира производството на себум в продължение на 48 часа¹

77% ефективност при намаляване на липидите²

¹Оценка на нивото на себум в косата. Клинично проучване, проведено при 35 души.

²Ex-vivo тест върху кичурите. Дерматологично тестван.

------

*+1 ден преди следващото измиване с – антисеборейна биометрология – тестван при 33 жени – еднократна употреба..

Ползи:

  • Почиства: само за 2 минути сухата формула осигурява на косата усещане за чистота и лекота, като почиства скалпа, без необходимост от вода.
  • Абсорбира: комбинацията от коприва със себорегулиращи свойства и сместа от ултра абсорбиращи натурални пудри спира свръхпроизводството на себум и спомага за намаляване на омазняването на косата.
  • Балансира: придавайки сила на косата, шампоанът намалява появата на себорея, контролирайки нивото на себум за 48 часа* .

*+1 ден преди следващия шампоан – антисеборейна биометрология – тестван при 33 жени – еднократно използване.

Подходящ за: За възрастни, За тийнейджъри

Опаковка: Аерозол

Рутинна грижа за коса с органична коприва за намаляване на себума, за мазен скалп. Пречистен, скалпът е чист, косата е лека и ефирна.

Избрахме ОРГАНИЧНАTA коприва, чийто корен е богат на активни съставки на растителна основа, които намаляват образуването на себум. Корените се събират и изсушават по естествен начин на слънце, за да се концентрира активната съставка. Пречистен, скалпът е чист, косата е лека и ефирна.

Предназначен за: Универсална грижа - за жени и за мъже

Флакон, който може да се рециклира.

Състав: BUTANE. PROPANE. ORYZA SATIVA (RICE) STARCH (ORYZA SATIVA STARCH). ISOBUTANE. SD ALCOHOL 39-C (ALCOHOL DENAT). ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. CETRIMONIUM CHLORIDE. CYCLODEXTRIN. CYCLOHEXASILOXANE. CYCLOPENTASILOXANE. FRAGRANCE (PARFUM). ISOPROPYL MYRISTATE. POLYSORBATE 20. PROPYLENE GLYCOL. SILICA. URTICA DIOICA (NETTLE) ROOT EXTRACT (URTICA DIOICA ROOT EXTRACT). WATER (AQUA)

Честота на ползване: Колкото често е необходимо

Приложение: 1. РАЗКЛАЩАНЕ

Разклатете добре спрея преди употреба.

2. ПРЪСКАНЕ

Напръскайте косата на части на разстояние 15 cm от скалпа и оставете да подейства 2 минути.

3. ОТСТРАНЯВАНЕ

Срешете косата добре или използвайте сешоар, за да отстраните остатъците.

Съхранение: Да се ​​пази извън обсега на деца. Да се ​​пази от светлина, топлина и влага.. Не излагайте на температури над 50°C/122°F. Не пробивайте и не изгаряйте, дори след употреба.. Не пръскайте върху открит пламък или друг източник на запалване. Пазете далеч от топлина, горещи повърхности, открит пламък и други източници на запалване. Пазете от слънчева светлина. Пазете от слънчева светлина. Пушенето забранено


Klorane Nettle сух шампоан коприва, 150 мл | Клоран

Klorane Nettle сух шампоан коприва, 150 мл | Клоран

23,60 лв.
Стара цена: 29,50 лв.
Спестяваш: 5,90 лв.
Извести ме при наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.