AboPharma имунохелт кидс за естествено силна имунна защита, 100 мл | Абофарма

AboPharma имунохелт кидс за естествено силна имунна защита, 100 мл | Абофарма

Срок на годност: 30.6.2026 г.

Моля, първо изберете разновидност.
29,85 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
Няма наличност
В наличност

Имунохелт Кидс

Естествено силна имунна защит

Информация за продукта

Имунихелт Кидс е иновативна формула с лактоферин, инозитол, ацерола, черен бъз, цинк и бета 1.3 / 1.6-D глюкани.

Допринася за нормалната функция на имунната и дихателната система, както и за нормалното състояние на телесната температура.

Лактоферинът представлява гликопротеин, който се открива в майчиното мляко при хората и в млякото на кравите. Той допринася за поддържане на нормална имунна система, съдейства за повишаване на фагоцитарната активност на левкоцитите. Това е протеин от групата на трансферините, който спомага за пренасянето на желязото до клетките. Допринася и за поддържане на доброто състояние на полезната чревна микрофлора.

Инозитолът поддържа нормалната концентрация на холестерол и триглицериди в организма. Спомага за трансфера на хранителните вещества през клетъчната мембрана и способства за разграждането на мазнините.

Ацеролата е тропически плод, наричан е още “барбадоско” или “западно индийско грозде”, с висока концентрация на естествен витамин С, което го прави лесно усвоим за човешкия организъм. Богат е също на протеини, липиди, въглехидрати, калций, фосфор, желязо, рибофлавин, тиамин и фибри.Витамин С допринася за нормалната функция на имунната система и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Черният бъз е дървовиден вид бъз с черни плодове, които се използват от стотици години в Европа, Африка и Азия заради многото биологично активни вещества съдържащи се в тях. Плодовете са богати на фитохимикали, полифеноли, минерали, фибри, витамини - големи количества витамин С, витамини от група В.

Цинкът е минерал, който допринася за нормалното състояние на метаболизма, както и за нормалното състояние на косата, кожата, ноктите, зрението, имунната система, за защита на клетките от оксидативен стрес и за нормалния синтез на ДНК.

Бета 1,3/1,6-D-глюканите са вид водноразтворими фибри. Те са влакна, свързани в състава на жлъчните киселини. Допринасят за поддържането на нормалната концентрация на холестерол в кръвта.

Съставки: лактоферин /коластра от крава/; екстракт от плода на черен бъз; инозитол; ацерола на прах; бета глюкани; цинков хлорид; пречистена вода; стабилизатор: глицерин; консервант: калиев сорбат; регулатор на киселинността: монохидратна лимонена киселина, аромат:портокал

Препоръчителен прием: за деца до 12г. - 5 ml; за деца над 12г. - 10 ml

Разклати преди употреба. Да не се превишава препоръчителният дневен прием. Не е заместител на разнообразното ежедневно хранене!

Нетно количество: е 100 ml

Съхранение: На тъмно, хладно и сухо място, недостъпно за малки деца. Да се съхранява при температура до +25 °С. След отваряне да се съхранява в хладилник.

Произведено в Холандия за ABOPHARMA

Вносител: “Техноком Трейд” ООД, гр.София,

Съставкив 5 ml в 10 ml ПДП*- 5 ml ПДП*- 10ml
Лактоферин /коластра от крава/50 mg 100mg..........
Екстракт от плода на Черен бъз 30 mg 60 mg ..........
Инозитол /Витамин В8/20 mg 40 mg ..........
Витамин С /натурален екстракт от Ацерола/ 19 mg 38 mg 24% 48%
Бета глюкани 10 mg 20 mg ..........
Цинк /Цинков Хлорид/

2 mg

4 mg 21% 42%


AboPharma имунохелт кидс за естествено силна имунна защита, 100 мл | Абофарма

AboPharma имунохелт кидс за естествено силна имунна защита, 100 мл | Абофарма

29,85 лв.
Стара цена:
Спестяваш:
В наличност
Няма наличност
Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените "Бисквитки" Научете повече за нашата политика за поверителност и нашите Общи условия.