Политика за връщане на продукти и заплатени суми

Връщане на продукти

След като закупена по интернет стока от Apteka.puls.bg бъде доставена, разполагате с 14 дни да решите дали да я задържите, ако няма следи от употреба и е в оригиналната си неразпечатана опаковка.

Това право на отказ обаче не важи при покупката на:

  • Лекарствени продукти
  • Медицински изделия
  • Запечатани стоки, които не могат да бъдат върнати, след като са разпечатани.

Когато връщате продукт, цената за доставка и връщане на продукта е за Ваша сметка.

Продукти с изтекъл срок на годност

В редки случаи е възможно да допуснем грешка и да доставим продукт с изтекъл срок на годност. Свържете се с нас, за да възстановим сумата заплатена за него.

Продукти с нарушена опаковка

В редки случаи е възможно даден продукт да бъде доставен с нарушена цялост на опаковката. Свържете се с нас, за да възстановим сумата заплатена за него.

Заплатени продукти, които не са налични

В редки случаи, някои продукти е възможно да не са налични, да са в лош търговски вид или с твърде къс срок на годност. В тези случаи няма да доставим тези продукти, за което ще Ви уведомим, а плащането ще бъде коригирано със стойността им.

Процес на плащане на поръчки онлайн

Когато изберете да заплатите поръчката си онлайн чрез банкова карта, ние ще блокираме сумата на Вашата поръчка. В момента на изпращане на поръчката, сумата ще бъде изтеглена от Вашата карта. Ако поради някаква причина някои продукти не могат да бъдат доставени, тяхната стойност ще бъде изключена от финалното плащане.

Възстановяване на средства

В случай, че поради някоя от по-горе описаните причини следва да Ви възстановим средства, следните правила биват прилагани:

  1. За суми под 15 лева, стандартните ни практика е да добавим сумата в профила Ви и тя да бъде приспадната автоматично от следващата Ви поръчка. Ако желаете друга форма на възстановяване, моля свържете се с нас.
  2. За суми над 15 лева, когато сте платили чрез банкова карта онлайн, можете да изберете дали сумата да бъде възстановена обратно по картата Ви или да бъде добавена към профила Ви и да бъде автоматично приспадната от следващата Ви поръчка.
  3. За суми над 15 лева, когато сте платили при доставка, можете да изберете дали сумата да бъде възстановена обратно по банков път по предоставен от Вас писмено IBAN или да бъде добавена към профила Ви и да бъде автоматично приспадната от следващата Ви поръчка.
Сравнение на продукти